Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diushshhshsee

Jestem BRZYDKA !! :(

Polecane posty

Gość diushshhshsee

Dzis sobie to uswiadomilam :( zrobilam sporo fotek przez weekend, dzis chcialam zgrac na komputer, cos dac na bloga wreszcie i portal randkowy...ale WYGLADAM FATALNIE, albo nie umiem zrobic fotek.. nie mam pojecia :( wygladam jak nie ja, krzywy nochal - a w lustrze jest prosty podkrazone oczy jak u narkomanki, jakies krzywe usta, wielkie czolo, na niektorych zdjeciac wygladam jak chora na zdjeciach szkolnych tez wygladalam strasznie jak zombie, w dowodzie mam wstretne zdjecie - czesto ludzie pytają czy na cos bylam chora albo czy to jestem naprawde ja...bo w realu wygladam zdecydowanie lepiej i młodziej... chyba jestem niefotogeniczna :(

nie przejmuj się, ja mam to samo. Na zdjęciach jestem blaaada jak trup, brzydka i jakaś z niekształcona. W realu całkiem inaczej, więc nie przepadam za robieniem zdjęć. Pozdrawiam cieplutki i trzymaj się ;)

Gość urocza pacjentko...
chyba tak. ale nie martw sie - spróbuj swoich sił przed kamerą . a jak chcesz miec fajne zdjecia to wybul kase na prawdziwa sesje u prawdziwego fotografa - oczywiscie obejrzawszy przedtem sporo jego prac:)

Gość uhdihdd
Nie przejmuj się! Jeśli tylko na zdjęciach fatalnie wyglądasz to przecież nic strasznego :)

No dokładnie. Profesjonalny fotograf nawet z takiego paszteta jak ja zrobił całkiem względną, przeciętną dziewczynę. Zakrył wszystkie moje najgorsze wady. Udaj się do profesjonalisty.

Gość diushshhshsee
eh problem w tym, ze zostalam kilka razy posądzona o oszustwo tj dalam fotki na sympatie, wszystko fajnie..spotykamy sie i nagle pytanie : Dlaczego wyslalas nie swoje zdjecia? z oszustkami sie nie uamwiam :O Patrze w lustro i jestem po prostu jakas nieforemna :( najgorsze jednak jest ciało... chude, krzywe nogi , dziwnie wystający brzuch jakbym byla w pierwszych miesiacach ciazy, zgarbiona non stop

Gość dweer
Pokaż jakąś fotkę :P

Gość urocza pacjentko...
no to w koncu jestes brzydka w realu czy na fotkach? skoro po spotkaniu uwazano cie za oszustkę, to te zdjęcia były lepsze od rzeczywistosci czy odwrotnie? bo juz nie kumam:D z garbieniem sobie mozna poradzic, krzywe nogi schowac pod spódnica a nie w spodniach a brzuch wycwiczyc/zmienic diete...:P

Gość niuch niuch
Rhovannion przebic Ci blonke? :classic_cool:

Gość mallopallo
jak chodzisz zgarbiona, to nic dziwnego, że wyglądasz jak garbaty troll- brzuch tez wyłazi do przodu przy takiej postawie. zacznij chodzic wyprostowana zawsze i wszędze i trzymać napiete mięśnie brzucha. i potęga makijażu- czasami odrobina korektora pod oczami, kredka i musnięte różem policzki wystarcza zeby z trolla zrobić przyzwopicie wyglądającą osobę

Gość fabricjo
rhovanion nie znałem cie z tej strony :-)

Gość w psią kostkę...
ja mam identycznie, strasznie paskudnie wychodzę na zdjęciach i nie wiem dlaczego. natomiast mam koleżankę która wychodzi lepiej na zdjęciach niż w rzeczywistości wygląda

Gość wiem ze łatwo mówic
to odpowiednia gra swiatel ,makijazu i odpowiednie nastawienia aparatu ja moge zrobic sobie fotke gdzie wyszlabym ślicznie a moge zrobic taka fotke ze wygladala bym gorzej niz najgorszy paszetet ktory krazy w necie

Gość mam rower i lapmkę na 9 LED
Napisz do mnie na maila: mam.rower@onet.pl