Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccccdddddsss

chrzest sw. jak u was to bylo?? czy ja dobrze robue????

Polecane posty

Gość ccccccdddddsss

jak wy mieliscie na chrzcie sw? zapraszaliscie ludzi z rodziny ile osob gdzie co i jak??? ja mam oferete taką 35zł za osobe, w sklad : rosol, kotlety devole, panierowanie piersi,. klopsiki w sosie, gyros, frytki, talarki , surowek 4 rodzaje, kompoty, kawa, herbata, soki, woda, ciasto biszkopt sernik na zimno z owocami, do tego tort z cukierni... knajpa wyniesie mnie 700zł za 20osob a tort 150zł... a u was jak bylo??

Gość ojkljlksd
U nas było tak: my, chrzestni, dziecko, ksiądz w kościele po chrzcie pojechaliśmy na dobry obiad do zajazu z placem zabaw dla dzieciaków :) I tyle :)

Gość ccccccdddddsss
ja niestety musze zaprosic 20osob w sklad tych osob wchodza najblizsi: typu babcie dziadkowie, rodzice, chrzestni mieszkają jeszcze ze swoimi rodzicami wiec i ich rodzicow trzeba zapriosic i tak sie uzbieralo 20sob... w a wy ile placiliscie i jak bylo??:) bo my 700zł 20osob w knajpce osiedlowej kolo kosciola babeczka ma nam naszykowac duzy stol naktryc na bialo i wogole...

Gość guuhgtfr
To nie jest dużo i bez wahania bym się zdecydowała.

Gość Mnie bardziej wkurzaja
Ja mialam slub i chrzest 2w1. Ksiedzu dalismy 300 zl (misjonarz, jemu naprawde nie zalezalo na kasie i bral co laska). Mielismy moze z 20 osob i robilismy bibe w domu. Obiad, salatki, ciasta i tort. Zabawa trwala do 4 rano :D

Gość Małaa 29
My też mieliśmy imprezkę na chrzest w domu. Było 20osób. Wcale nie taniej w domu. Wyszło na to samo jak w jakimś lokalu. Też było trzeba dużo przygotować no i jeszcze się narobić, więc następnym razem zrobiłabym w lokalu. Koszty te same a człowiek się nie narobi. Autorko co do twojego pytania to wogóle bym się nie zastanawiała. Cena przystępna żeby było taniej naprawdę ciężko spotkać.

Gość 0980-0
taniocha! ja za 10 osób zapłaciłąm 1000 zł, tyle że restauracja ekskluzywna była.

Gość bardzo tanio-
w domu wcale taniej Ci nie wyjdzie. Wiem bo po cywilnym zapraszaliśmy gości do nas do domu. Właśnie około 20 osób i koszt zakupu produktów, dupereli (serwetek, świeczek, kwiatów na stół) + prądu na przygotowanie posiłków+ nasza praca to finansowo wychodzi właśnie około 700 zł, a jesteś zmęczona itd. Więc nie zastanawiaj się tylko rób w restauracji- po imprezie wrócisz do czystego, cichego mieszkania i odpoczniesz a nie będziesz tyrać przy sprzątaniu. Ja żałuję, że tak nie zrobiłam. Dlatego chrzciny na 100% zrobimy w lokalu.

U nas byli chrzesni,dziadkowie,para przyjaciół,razem 12 osób ,robilismy w restauracji 75zł od osoby, wtym obiad i deser ,tort...

Gość ccccccdddd
zastanawiam sie bo klimat w tej osiedlowej restauracyjkce wyglada tam jak w barze mlecznym..:) ruch duzy dobre jedzenie, ale wystroj baru mlecznego hehe no babeczka obiecala ze nasz stol biale obrusy beda kwiaty itp... hmm

ja robie w mieszkaniu ;) w sierpniu . Nie ma w okolicy zadnej restauracji ani nic tego typu poza jakis spelunkowym barem ;) a od kosciola 2 minuty . Chrzest na 17 wiec kolo 18 bedziemy w domu wiec obiad pomijam . Kawa herbata jakies napoje + ciasto z ukoochanej piekarni a tort na 18 osob za 50 zł heh zrobi mi saiadka . + salatki i zimne płyty . i mysle nad strogonowem ale jeszcze nie doszłam czy go zrobie czy nie . A osob bedzie 18 . ale na Twoim miejscu jak amsz opcje ze 35 zl za osobe bym sie decydowała na ta restauracje , zero syfu , zmywania i roboty