Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiotrekWwa

idealny prezent dla dziewczyny

Polecane posty

Gość PiotrekWwa

Drogie Panie, Chcę zrobic prezent mojej dziewczynie. a wzasadzie to też trochę sobie :) Moja dziewczyna bardzo mi się podoba ale jest troszkę nieśmiała (krępuje się pozować do zdjęć, ubiera sie fajnie ale raczej stonowanie, etc.). No i pomyślałem sobie, żeby w prezencie na imieniny kupić jej jakiś kurs. Coś typu warsztaty stylu czy modelingu ewentualnie spotkanie ze stylistką. no i w zwiazku z tym mam dwa pytania: 1. ona oczywiście wie, ze mi się podoba, etc :) ale czy jest ryzyko że może jej byc przykro (no ze myślę, że nie ma stylu ) albo co zrobic żeby jej się to z żadnymi kompleksikami nie skojarzyło? 2. no i najważniejsze czy ktoś zna jakieś dobre miejsca które oferuja takie usługi dla dziewczyn 25l i więcej? tzn w inecie jest dużo ogłoszeń o kursach stylu czy modelingu czy pozowania są też ogłoszenia stylistek ale ciężko z tego wybrać czy jest to sensowne... bede zobowiązany z pomoc

Gość PiotrekWwa
już wiem, załatwię jej spotkanie z Tomkiem Jacykowem :classic_cool:

Gość PiotrekWwa
no dzięki wszystkim za czytanie ze zrozumieniem. tak drobne sugestia jak macie koniecznie ochode pisac 3 po 3 to załóżcie sobie temat dyrdymały czy jakieś inne słowo z Waszego słowozbioru i piszcie tam do woli...

Gość DSfsafassfsa
Szukam czegoś podobnego dla siebie, ale niestety nie mam pojęcia czy coś takiego jest w ogóle w Polsce dostępne. Owszem, jak pisali inni, pomysł sprawia wrażenie wytykania wad, ale jak dla mnie jest to stereotypowe podejście. Gdyby Ci się nie podobała, zostawiłbyś ją dla bardziej 'stylowej', śmiałej dziewczyny. Na jej miejscu doceniłabym to. Ciekawe pomysły na prezent dla dziewczyny znajdziesz na Roxanne.pl - http://www.roxanne.pl/ - ale Twój podoba mi się bardziej.

Gość krowka-mu
taki upominek może być dość kosztowny, a dziewczyna mimo wszystko może go źle odebrać... no takie są baby niestety ;) nie lepiej zrobić sobie wycieczkę gdzieś we dwoje? wypad do spa na przykład. głęboczek na pojezierzu brodnickim ma w ofercie poza typowymi zabiegami spa winoterapię - coś nowego, innego, może idź w tym kierunku?