Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avigio

Czy ja postradałem zmysły?

Polecane posty

Gość avigio

Poproszę o wypowiedź kobiety. Tak w wielkim skrócie- jakiś czas temu zobaczyłem ładną dziewczynę w salonie fryzjerskim, dość długi czas o niej myślałem, nie mogłem przestać o niej myśleć, potem zapomniałem, jakoś mi umknęło. Dzisiaj przeżyłem totalny szok... Ta dziewczyna przyszła do mnie do gabinetu na usg. Jest po operacji i chciała zobaczyć czy wszystko w porządku, a ja zachowałem się jak idiota, wogóle siebie nie poznaję. Siedziałem jak zawszę, mówiąc proszę... Otworzyły się drzwi i weszła, na jej widok z rąk wypadły mi teczki, powiedziałem, żeby usiadła, trochę była skrępowana, jak mi podała skierowanie zaczęliśmy rozmawiać o jej operacji i głupio zszedłem na temat tego, że widziałem ją w tym salonie, okazało się, że tam pracowała, jako kosmetyczka i pół salonu należało do niej, ale jej się nie poukładało i teraz jest gdzie indziej, zacząłem naskakiwać, gdzie ją mogę znaleźć, poczuła się speszona, kazałem jej szukać osatnich badań krwi i zacząłem szykować stanowisko do badania, jak się zorientowałem że ma na sobie sukienkę, i ją podciągnie wyżej żebym jej zbadał brzuch, to myślałem że nie dam rady... Nie ze względu na jej bliznę itd., nie... Myślałem że ją zjem dosłownie... Tak głupio do niej zagadywałem, że teraz sobie myślę, jakim jestem idiotą, jeszcze na odchodne z tego wrażenia tzn. moich głupich tekstów, zostawiła torebkę na krześle i się wróciła, a ja powiedziałem, że myślałem że chce coś dla mnie zostawić, pewnie sobie pomyślała co za idiota...

Gość hahahahahahahaha
nie dziwię się że uciekła:P

Gość khgfc
ile masz lat?:D hahaha tez bym uciekla

Gość avigio
39

Gość ewrgf
pomyślała sobie... STARY ZBOCZONY LOVELAS hihihihihihihihihihi

Gość knfoweff
slodkie :)

Gość khgfc
hmm jak ci zależy to co ci szkodzi do niej zadzwonić, przeprosić i prawdę wyznać:P

Gość tysytsytsytysy
Albo jest tak nieśmiała, albo nie jest na tyle prostolinijna żeby powiedzieć , hamuj się Pan' xd

Gość no dobra ale powiedx
jakie to były teksty ze niby glupiee

Gość avigio
No tak po prostu prosto z mostu, że dawno takiej pięknej dziewczyny nie widziałem i ona się uśmiechnęła, potem rozmawialiśmy o jej problemie, a potem znowu do niej mówiłem jak to ktoś wyżej określił stary zboczony lovelas, teraz widzę na jakiego idiotę wyszedłem