Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO cipka.

Dziewczyny macie orgazm?

Polecane posty

Gość NO cipka.

Czy juz gdy zaczynalyscie wspolzyc mialyscie orgazm? ja wspolzyje od pol roku i nie mialam jeszcze:( chociaz jest mi bardzo przyjemnie ale nie ma orgazmu.. sama jak sie zaspokajam to mam orgazm zawsze.. Wiem ze wiele kobiet nie ma wiec pytam czemu? I czy wiecie jak nauczyc sie przezywac ten orgazm bo podobno trzeba to nabyc..

Gość NO cipka.
Dziewczyny no piszcie...

mogę Ci pomóc w osiągnięciu orgazmu moja poprzednia partnerka osiągała zazwyczaj 3-4 orgazmy zanim skończyłem :D czasem trwało to i z 2 godziny ^^ ale zawsze wychodziła zadowolona

Gość NO cipka.
To nic nie da ;p

Gość orgazmowa babka
tez nie mialam na poczatku, pierwszy orgazm przezylam ze swoim mezem i to 6 latach :/ ale podejrzewam ze lezalo to we mnie, dopiero teraz jestem kompletnie wyluzowana i wiem co mi sprawia przyjemnosc, ehhh ta 30stka to piekny wiek :)

Gość NO cipka.
Też wiem ze problem jest we mnie tylko nie umiem sobie z tym poradzic i to nie dlatego ze nie czuje sie atrakcyjna bo jestem atrakcyjna i ladna i wiem to ale to chodzi chyba o przezycia... wiem ze wiele kobiet nie ma orgazmu

Gość NO cipka.
to zazdroszcze :)

Gość orgazmowa babka
sprobuj moze psychicznie sie wyluzowac, nie myslec o problemach, zrobcie sobie wieksza przerwe od seksu i zaplanujcie po tym jakis romantyczny wieczor, no i przedewszystkim niech cie dobrze wypiesci przed stosunkiem, ale nie do konca, a gdy bedziesz juz bardzo podniecona wtedy pozwol mu aby wszedl w Ciebie zycze powodzenia :)

Gość BAKORTES
Pomagaj sobie ręką. Np. w pozycji od tyły, on wkłada Tobie a ty ręką stymuluj sobie łechtaczkę bez krępacji. Nie wstydź się tego przy nim.

No nie żartuj , sex bez orgazmu ? Musisz koniecznie porozmawiać z partnerem i przestań sama grzebać w tyłku. Jeśli jesteś niedoświadczoną kochanką , musisz dobrze poznać swoje ciało(w każdym miejscu) , no i zachęcić tego...co to Tobie tam. "Wygooglaj" sobie treści jakie Cię interesują i nie zadawaj pytań w miejscu , gdzie buszują "dzieci neostrady", Ile masz lat ?