Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bioręęfa

Antydepresanty-bierze ktoś?

Polecane posty

Gość bioręęfa

Jakie?Od jakiego czasu?Jak się czujecie?:)

Gość bmbmbvm
ja biore

Gość mamasrama
ja bralam..ale jak przytylam 25 kg przez rok to mi sie odechcialo :/ ale czulam sie lepiej psychicznie to fakt

Gość ale w kolo jest wesolo
ja biorę tylko antyperspiranty 🖐️

Gość bioręęfa
Jakie bierzecie i na co?

Gość bioręęfa
Macie/mieliście jakieś skutki uboczne?

Gość bioręęfa
Ja biore seroxat,od 12 dni,na nerwice lękową i agorafobie,widzę małą poprawe,mam mniej ataków i lęków,co do skutków ubocznych,pogorszyło mi się widzenie odrobine i mam nadmierne niechciane podniecenie które mi utrudnia funkcjonowanie,mam nadzieje że przejdzie.

w ciagu tych lat wyprobowalam rozne rodzaje, wiele z nich mialo skutki uboczne (otepienie, tycie, sennosc, kolatanie serca, pocenie) ale teraz mi lekarka dobrala takie, ze wszystko jest ok biore escitalopram i amisulprid

Gość tytytywe
ja brałam kilka lat dosc mozne, odstawiłam, minał rok i nie rozumiem, dlaczego libido nie wróciło? Jestem kompletnie aseksualna

Gość prozzakowa
brałam bioxetin czyli odpowiednik prozacu i musze stwierdzic ze czulam sie rewelacyjnie. Dawka niewielka bo albo 20 mg albo 40 mg na depresje a raczej może zniechęcienie i znużenie i na nerwice. Niestety musialam przestac brac bo zaszłam w ciaze, narazie czuje sie dobrze ale pewnie i tak wroce do bioxetinu bo nie mam zamairu sie meczyc.

Gość prozzakowa
ale powiem wam ze nim trafilam na moj bioxetin to szukalysmy z lekarką przez ponad pol roku odpowiedniego leku. Przeszlam chyba z 5 roznych antydepresantow lub ich kombinacji i czulam sie tak jakbym nic nie brała albo jeszcze gorzej. Czasami ciezko trafic w odpowieni lek trzeba szukac a wtedy zycie straje sie kolorwe:-)

Gość bioręęfa
Jeśli skutki uboczne mi nie miną poproszę psychiatre o zmiane leku,dla mnie ta nadpobudliwość seksualna jest straszna,nie mogę przez to normalnie funkcjonować.

Gość bioręęfa
zgaga a na co bierzesz te leki?

Gość bioreefa - a czesto sie
kochasz ?

Gość bioręęfa
Nie.Mam chłopaka ale jeszcze nie współżyjemy,poza tym to nie zwiększone libido na tle seksualnym,raczej coś co uprzyksza mi codzienne obowiązki,dość męczące.