Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jullianna

KOLEZANECZKI

Polecane posty

Gość jullianna

Moj facet ma firme ciagle baby sie u niego przewijaja. Najpierw je poznaje jak jezdzi w rozne miejsca w zwiazku ze swoja dzialalnoscia pozniej zapraszaja go na facebooka i inne rozne portale i rozmawiaja sobie czasem, wiem bo przypadkiem to zobaczylam...co prawda nie wdaje sie w jakies flirty, na tematy branzowe rozmawiaja ale tez czasem zartuja sobie i schodza na tematy typu mecze euro, puszczaja sobie linki z muzyką, wysylaja nowosci z branzy, plotkuja o innych z brazny... NIe ogarniam juz tego, on ma sklonnosci do przechodzenia od razu na ty ze wszystkimi, szybko sie spoufala, po drugim mailu badz tez telefonie najpierw Pani Kasiu a w drufim mailu juz "hej Kasiu" i uśmiech w stylu :). Ciagle ma jakies telefony od roznych kobiet z branzy, po kilka razy dziennie,ciagle cos z nimi zalatwia. Juz nie daje rady, czy wy byscie to wytrzymli, co myslicie o tym. Ciagle nie daje mi to spokoju i gnebi mnie. Czy myslicie ze z takim jest mozliwe w przyszlosci spokojne zycie rodzinne? Tak sobie mysle co to bedzie jak kiedys miedzy nami moze byc gorzej, ciezkie chwile a on mam tyle tych przyjacioleczek branzowych:((((((roznie wtedy bywa. Czy wy byscie to jakos zaakceptowali, bo ja nie wiem czy dam rade i czy potrafie.Jestem zalamana

i co z tego że ma? :o czy to ze załatwia biznesy z kobietami predysponuje go do czegoś? jestes zazdrosna i jeśli cię zdradzi, to przez ciebie i Twoją zaborczość :o

Gość jullianna
Dzieki za odpowiedz..ale czy normalne jest to ze pozniej z nimi tak rozmawia, w takie sposob i to tez na portalach?

oczywiście jeśli prowadzi z nimi interesy, to coś zupełnie naturalnego. Przez zacieśnienie kontaktów zdobywa się nowe kontakty i dlatego biznes może sie rozwijać :)

Gość jullianna
No tak ale te zacisnienia kontaktow nie daja mi spokoju. Nie potrafie sobie z tym poradzic. Czy myslisz, ze z takiem facetem mozna sobie ulozyc spokojne zycie? NIe wiem sama czy sie w to pchac....

Gość jullianna
Dziewczyny powiedzcie, chcialabym znac wasze opinie czy wy byscie chcialy/wytrzymaly z takim facetem co ma firme pelno kolezanek branzowych z ktorymi utrzymuje kontakt dla interesow (czesto sa to kolezanki na stanowiskach dyrektorki, wlascicielki firm itd)ma wiele kontaktow i mega powodzenie bo jest dobry pomaga wszystkim i wszyscy mysla ze ma kase (faktycznie jej nie ma). Czy byscie wytrzymaly z tym na dluzsza mete i czy meczyloby to was. Nawet gdyby on sie zarzekal ze nigdy was nie zdradzi, ze jest wierny itd on by nie dawal pretekstow ale one ciagle by sie narzucaly wszedzie na kazdym kroku i wszedzie by sie pchaly dzwiami i oknami. Wiecie jakie sa kobiety, wiele z nich nie szanuje zwiazkow.

Obrzydliwe co robi twój facet. Widać strasznie profesjonalnie podchodzi do swojej pracy jeśli plotkuje sobie z kontrahentami na facebooku. Praca to praca. Ploteczki i śmiechy hihy to po pracy z kolegami i koleżankami. Twój facet ma koleżanki i co z tego, że poznał je w pracy. Czy odpowiada tobie takie spoufalanie się z kobietami.

Gość jullianna
Tak sobie mysle, bo on siedzi po 12 godzin dziennie przy kompie pracujac w domu, jak to by bylo gdybym miala z nim dziecko. Ja bym siedziala z dzieciakiem a on pewnie by sobie plotkowal z kolezaneczkami branzowymi o pracy mowiac mi ze pracuje...mam metlik w glowie :(((Z drugiej strony...i tak nie upilnuje...