Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jmjhkjhk

co radzicie w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość jmjhkjhk

Otoz jestem zarejstrowana w urzedzie pracy bo potrzebuje ubezpieczenie a od dwoch miesiecy pracuje tylko ze nie chca mi dac umowy. To jest moja 1 praca, nie mam doswiadcenia wiec zeby lepiej wygladalo w cv to dopisalam sobie ze umiem na kasie fskalnej i obslugiwac terminal kart platniczych. A teraz ma byc rozmowa do takiego innego sklepu do ktorego chcialabym sie dostac tylko ze zalatwiane ma byc przez urzad pracy i teraz jest problem bo nie moge powiedziec w urzedzie pracy ze pracuje na czarno a z drugiej strony jak tego nie napisze to nie mam szans sie tam dostac. Jedyne wyjscie to takie zeby powiedziec ze pracowalam 2 miesiace zanim sie zarejstrowalam czyli w tamtym roku tylko nie wiem czy to nie bedzie sie wydawac podejrzane bo w urzedzie pracy juz mnie troche znaja bo tam czesto chodzilam i nie wiem czy uwierza w to skoro wczesniej przez rok sie nie przyznawalaml. Co mi mozecie poradzic?

Gość jmjhkjhk
Moze mi ktos pomoc?

Gość kdjfksdjfks
W UP nic nie mów . Idż najpierw do tego sklepu powiedz szefowi jaka jest sprawa .

Gość jmjhkjhk
No wlasnie w tym problem ze w tym sklepie nie ma kierowniczki bo miala jakies problemy i sie zwolnila a wszystkie za nia i bedzie zalatwiane przez urzad pracy nie wiem kto bedzie wybieral osoby na sklep

Gość kdjfksdjfks
To kto ma z tobą tą rozmowę prowadzić ? A jak nie masz świadectwa pracy to nawet się nie waż zająknąć w pośredniaku że gdzieś pracowałaś .

Gość kdjfksdjfks
Wejdź na stronę swojego pośredniaka , znajdź to ogłoszenie .A na nim powinien być numer telefonu do pracodawcy .Zadzwoń i umów się na rozmowę .

Gość to powiedz ze wczesniej
pracowałaś dorywczo w sklepie i znasz obsługe kasy, nie mow ze teraz na czarno pracujesz tylko ze kiedys

Gość jmjhkjhk
No wlasnie tak myslalam zeby powiedziec ze rok wczesniej jak skonczylam szkole to troche popracowalam ale nie wspominalam o tym wczesniej bo uznalam ze nie ma potrzeby albo ze wczesniej bylam bardziej zainteresowana jakimis stazami. Wiem wlasnie ze nie moge powiedziec ze teraz pracuje dlatego pytam. Ta rozmowa ma sie odbyc w urzedzie pracy widocznie ktos ma przyjechac tam kto ja przeprowadzi ale nie wiem kto, numeru telefonu nie ma. Tych sklepow jest wiecej tylko akurat ten jeden stracil kierowniczke i nie wiem jak to bedzie wygladac