Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjhvrtkjrtk

co robic w tej sytuacji??praca

Polecane posty

Gość sjhvrtkjrtk

zaniosłam dzis cv i pan mi powiedzial zebym przyszła jutro do pracy na 5 na takie dzien obserwacyjny (restauracja). wszystko ok ale jestem z małej miejscowosci i do miasta mam 25 km i nie bede miec jak wrócic nie wiem czy jest sens zaczynac?? brat mogłbypo mnie przyjechac ale jesli cos by z tego bylo to nie bedzie wstawał w srodku nocy auta mi swojego teznie da choc mam prawko a innego w domu nie ma... ale w kilka miesiecy mogłabym odlozyc na jakies małe autko ale co do tej pory????mam dosc wszyskirgo juz jak mam zacząć coś sakoro nie mam niczego na stacie????

Gość muszka002b
idź do pracy bo o prace trudno tylko żeby ci zapłacił po tym dniu bo wież mi są cwele co biorą laski na dzień i jej nie płacą a wiele chętnych mają a co do auta jak brat cię kocha to ci pomoże

Gość sjhvrtkjrtk
tylko boje sie ze znow pojde zamieszam w to brata stracę troche kasy i znow nic z tego. Brat pewnie chce mi pomoc ale on tez musi wstac rano do pacy wiec nie chce go wykorzystywac. jak z pracą by sie udało to tak szybko jak to mozliwe kupiłabym auto(szkoda ze nie mam chociaż 3 tys;( )

Gość sjhvrtkjrtk
podnosze

Gość hkutgfkc
moze wynajmij jakis pokoj na poczatek?