Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

harder bejbi harder

do osób mających konto na facebook'u :))

Polecane posty

Gość tęsknię za lublinem
wogóle, bo żaden z ich nie jest moim znajomym

Gość muszka002b
uaktualnij fote

nie moge zmienic stópki bo bana dostałam :D ja dosc czesto rozmawiam.. nie to ze sie podniecam obcokrajowcami, normalnie ludzie, o ile znaja dobrze angielski bariery jezykowej nie ma, mozna swobodnie pogawedzic chwile ;)

Ja również wcale, mam tylko w znajomych osoby ktore naprawde znam. tzn. niekoniecznie realnie, jezeli kogos znam z internetu i np. gadam z ta osoba czesto to tez mam ale malo. Przedewszystkim znajomych ktorych znam osobiscie i realnie.

ja ostatnio zrobiłam przegląd...z 400 kontaktów zrobiło mi się niecałe 150...:D

Gość goingdownforher
skad wy bierzecie tych znajomych, klikacie w fotki podobajacych sie wam osob ? czy klikacie w tych, ktorych znacie z widzenia ?

Gość goingdownforher
jejku ja to swoich znajomych na fc, moge policzyc na jednej ręce :D

mnie zwykle ludzie dodawali jeden mnie znał z widzenia, jacyś zapomniani znajomi ze szkoły, znajomi znajomych. czasem się z nimi pogadało, ale generalnie nazbierało się tego trochę. Przy selekcji wyglądało to mniej więcej tak: "ciebie nie znam, ciebie chyba znam, ale nie pamiętam, ciebie nie lubię, a ciebie dodałam tylko dlatego, że znasz moją siostrę....". :D

Gość goingdownforher
nie wiem czemu ludzie, sie tak podniecaja tym fc :D

Gość goingdownforher
na nk tez nie gwiazdorze bo mam kolo 40 znajomych :D

Mam konto na fejsie i wielu znajomych(obcokrajowców), a to z racji częstych wyjazdów. Jesli znasz języki dogadasz się z każdym. Tłumacz jest drętwy, ludzie raczej porozumiewają się slangiem . Język ang. jakim posługują się Polacy jest z zasady językiem literackim , takim jakiego uczą na kursach lub w szkołach.

Gość goingdownforher
harder bejbi harder nie znam sie tak dobrze, zawsze sie zastanawialem jak sie to w skrocie pisze :D teraz juz bede pamietal 😴 a co do Twojego pytania mam kilku znajomych za granica, wiec moze warto ich poszukac, tylko ze jeden moglby byc moim ojcem, a z drugi to nie anglik :D

Gość goingdownforher
Pani Czkawka ale masz wymagania :D a co to inni sa gorsi ? 😴

Nie są gorsi, ale po co tracić czas? Zresztą brzydcy są niestety na ogół dość nudni :( No dobra, przyznam się - gadam z jednym brzydalem - bo uczy mnie hiszpańskiego :classic_cool:

Gość goingdownforher
Nudni tzn ze potrzebuja wsparcia od takich kobiet jak Ty, bo zapewne przy takich jak Ty, by sie rozkrecili 😴 nie mąci Ci sie w glowce, od tych wszystkich przystojniakow, z ktorymi gadasz :D

Nie mąci :) moja numerologia...znak itp. wszystko tak mnie ukształtowało, że jestem estetką :classic_cool: nie jestem przy tym próżna, bo podziwiam też piękne kobiety :)

Gość goingdownforher
a jaka to jest wg Ciebie definicja przystojnego faceta ? i kumam, że należysz do slicznotek 😴

co za różnica czy należę czy nie, każdy ma prawo mieć swoje wymogi - jeśli nikt ich nie spełnia to wolę być sama niż z brzydalem na siłę :O przystojniak - nie mam wielkich wymagań, nie musi być wysoki :) byle miał ładną twarz i był mądry :)

Gość goingdownforher
piszesz ze takimi piszesz, ale z tego co kumam, to nie jestes w zwiazku z zadnym, a co zaden z nich nie jest madry ?

Dobra, ja zakładam, że Ty jesteś facetem - piszesz chętniej z ładnymi czy brzydkimi? :) Rozmowa bardziej się klei w towarzystwie których... ? Związek to same problemy :) Ja jestem zbyt neurotyczna i zazdrosna bym mogła być z kimś

Gość goingdownforher
no jestem facetem.... z ktorymi sie lepiej pisze, no powiedzmy z takimi co w sumie nie wiem jak wygladaja, bo mozna o wszystko zapytac, a spotykajac się sprawdzic na ile jest prawdziwa 😴 no wiadomo, ze jak nam sie ktos wizualnie podoba to chcemy bardziej z nim pogadac, ale zauwazylem, ze wcale ktos nie musi byc ladny, zeby nam sie podobac, musi byc conajmniej przecietny.... Zazdrosna jestes, czy raczej nie potrafisz zaufac ?

nie wiem co to jest, ale mam ogólnie wielkie kompleksy itp. jeśli miałabym z kimś być to musiałby mieć mnie na 1 miesjcu :D wątpię by sie taki znalazł :)

Gość goingdownforher
to czemu nie zafascynujesz kogos swoja osoba ? zeby nie widzial swiata poza Tobą ? a czemu niby takiego faceta nie ma, wiecej wymagasz niz oferujesz ?

mój ex był taki zakochany ... do pewnego momentu ( i tym momentem nnie były te słynne 2 lata) ... ale nie chcę o tym pisać, teraz jest czas by się wyszaleć:)

Gość goingdownforher
jestes kolejna zraniona :-( skoro wolisz sie wyszalec, to Twoja decyzja :D ja tam ciagle poszukuje swojej drugiej polowki i nie szaleje, bo jakos to nie ja 😴 a tak wogole, co to u Ciebie znaczy sie wyszalec ?