Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonka zonka zonka

ubezpieczenie samochodu prosze o pomoc

Polecane posty

Gość zonka zonka zonka

moj przyszly maz kupil samochod wspolwlasciicelem ma byc moj TATA. TATUS MA 60% ZNIZEK narzxeczony zadnych bo krotko ma prawo jazfy. jutro maja go zarejersrtowac ale moje pytanie jest o znizki przy ubezpieczeniu czy jesli moj piotr bedzie wlasciecielm to przejmnie znizki czy tata musi byc pierwszym nabywca? i jesli tata mieszka gdzie indziej a my w miescie to czy tam gdzie jest tata zameldowany musi zarejerstrowac samochod gdyby mial byc wlascicielem czy to bez roznicy? prosze o pomoc

Gość zonka zonka zonka
opla astre :) pomozcie

Gość to raczej powinno być
odrotnie, auto zarejestrowane na ojca a przyszły mąż jako współwłaściciel

Twój Piotr nie przejmie zniżek od Twojego taty jeśli o to Ci chodzi. Ale na jego konto juz będą jakieś tam zniżki lecieć, wysokość zniżki zależy też od wieku Twojego faceta, a co do meldunku to chyba nie ma znaczenia gdzie Wy mieszkacie a gdzie Twój tata, czyli współwłaściciel.

no niekoniecznie ojciec musi być właścicielem, mój brat brał z tatą auto i brat jest właścicielem a tata współ.

Gość BigniewZoniek
Znizek nie przejmie, ale bedzie korzystal, czyli bedzie 60% opustu.

Gość zonka zonka zonka
czyli moj narzeczony pisze na siebie samochod moj tata wspolwlascieciel czyli narzeczony bedzie korzystal z jego znizek przy ubezpieczeniu? (ma 26 lat narzeczony)

Gość zonka zonka zonka
to zr nieprzejmnie to wiem tylko czy bedzie korzystalk :) i widze z tego co napisaliscie ze tem znizkowiec nie musi byc wlasicielem samochodu to juz chyba czaje o cokaman :)

Gość biniasxx
Sprawdziałam u siebie w dowodzie i wlasnie widzę że jak braliśmy ubezpieczenie w HDI to jako pierwszy jest wpisany też mój ojciec. Chyba lepiej tak zrobić żeby potem problemów nie było.