Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elsaaa

Prawdziwa miłość

Polecane posty

Gość Elsaaa

Zastanawiam się czy w dzisiejszych czasach można znalezc chłopaka,tego jedynego. Większość z nich nie chce się wiązac na stałe.Interesuje ich tylko seks. Mam 19 lat.Jestem samotna... Nigdy nie byłam jeszcze zakochana,nigdy nie uprawiałam seksu,nigdy się nie całowałam. Większość osób która mnie zna nawet nigdy by się nie domyśliła że nie mam tego za sobą. Jestem ładna,atrakcyjna.Nie chodze do kościoła. Chciałabym znalezc swoją miłość. Taką na całe życie. Nie szukam księcia,tylko osoby takiej jak ja. Chciałabym kiedys mieć dużą rodzinę. Czy znalezienie takiego chłopaka wiąże się z cudem?;)

Nie, szukasz tego, co najcenniejsza z czego ludzie sobie kiedys zdadzą sprawę, jeśli przemyślą swoje życie, bo tylko takie coś daje poczucie spełnienia, radości i spokoju. Osoba, z która można nawiązać niesamowitą więź, być jednością jest marzeniem każdego.

Gość nie ma czegos takiego
jak "milość" to bzdura i sama o tym wiesz bo nic takiego cię nie spotkało, wydoroślej i zajmij się czyms pożytecznym i sensownym a samiec jak cię najdzie chcica to się sam znajdzie taki na jeden wieczór albo na całe życie musisz jednak wiedzieć że "miłość" to tylko legenda taka sama jak krasnoludki i smoki :)

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
szukasz mrzonek

Gość uiouiok
skad jestes?

Jak na swoj wiek jestem dorosła. Jestem z woj lubuskiego. Nie myslę o tym aby dac pierwszemu lepszemu bo tak trzeba itp. Jestem wartościową osobą. Jezeli mam być z jakims kretynem wole byc sama,nigdy Tego nie spróbowac...Nie wiedziec jak jest.

Gość uiouiok
moglabys podac gg?

Gość jesteś taka niedorosła
wszystkie dziewice mitologizują seks, kiedyś się przekonasz jaki to banał, poza tym co to znaczy "wartościowa" kto tą wartość mierzy i jakie kryteria bo to zabrzmialo jakbyś uważała że tenże banalny seks to tylko dla szmat a tymczasem każdy żyje jak mu pasuje, nic na siłę aniś ty lepsza ani gorsza z tego powodu co to za kryterium warości? jakbyś powiedzmy była znaną pisarką, albo odnosiła sukcesy w biznesie zatrudniając wiele osób i dając im przy oazji pracę albo jakbyś była dobrą lekarką która pomaga z dobroci serca a nie dla łapówek albo jakbyś projektowała programy komputerowe przydatne ludziom to wtedy byłabys wartościowa a tak to jesteś banalna i niedojrzała i cała twoja wartośc opiera się na tym że z żadnym nie polazlaś do łóżka (no fakt jak ci się nie chce to bez sensu się zmuszać ale to trochę słabe jak na wyznacznik wartosci czlowieka

Nie uważam siebie za lepszą od innych dziewczyn tylko dlatego że ja jestem dziewicą. Czasami im zazdroszczę że czerpią z życia dużo przyjemności. To ze jeszcze się nie kochałam nie oznacza że w Tych sprawach jestem zacofana;) Być może nie mam tyle odwagi,może mam jakieś większe problemy.Prawda taka że nie pozna mnie nikt po tym co tu o sobie napisze w ilości kilku zdań. Skoro wiem że jestem wartościową osobą i wiedzą o tym moi znajomi nie muszę tego specjalnie przybliżać. Zadałam konkretne pytania. Nie chodzi mi o to aby zatrzymać się na moim niedociągnięciu lub w waszym złym zinterpretowaniu. Tylko o to aby zastanowić się czy miłość którą opisałam istnieje.