Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda jest taka że ojciec

Ojciec od syna zawsze będzie wymagał zaradności a córce

Polecane posty

Gość prawda jest taka że ojciec

Ojciec od syna zawsze będzie wymagał zaradności a córce normalny ojciec zawsze będzie pomagał i się nią opiekował. Tak jak np. mój ojciec opiekuje się moją siostrą (została sama z dwójką dzieci) Pierwsze nieślubne, drugie z innym facetem ze związku małżeńskiego. Ojciec opiekują się moją siostrą, pomaga jej we wszystkim a od siostry zażądał by ojcowie jej dzieci płacili alimenty i by ju nie spotykała się z żadnym mężczyzną i zainteresowała się tylko synami. I co? I siostra i ojciec i dzieci są szczęśliwe. Właśnie widze na czym polega wychowanie syna a córki. Córka to wieczna troska, syn wyfruwa z gniazda i jest spokój.

Gość lekka zazdrośc z ciebie
wychodzi...

Gość Bo mądry ojciec wie
że to na kobietę spada największy ciężar jeżeli zostaje sama , zwłaszcza z dwójką dzieci i więcej jest takich matek niż ojców i faktycznie , zgodzę się z stwierdzeniem że mężczyna robi fru fru i to obojętne czy z rodzinnego domu (choć są i wyjątki bo mój kumpel siedzi rodzicom na karku pomimo że ma już 34 lata) i z domu swojego i swojej żony jeżeli ją zostawia i to kobieta najczęściej zostaje z tym wszystkim .