Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerzyczna

czy faceci lubia dziewczyny chodzace na silownie, jezdzace na rowerze...?

Polecane posty

Gość rowerzyczna

czy moze widza w nich tylko lale dbajaca o cialo, a nie o intelekt?

Gość 43563
Facet idzie na siłkę by przypakować a nie za jakąś dupą się oglądać. Dupy to on ma w klubie.

Gość rowerzyczna
ja nie mowie o wyrywaniu na silowni. tylko o stosunku facetow do uprawiajacych sport dziewczyn.

Wszystko w odpowiedniej dawce. Umysł w zmurszałym ciele raczej ma tendencje do zawodzenia. Mamy tendencje do zero-jedynkowego przeciwstawiania fizyczności wobec umysłu, tymczasem te dwie rzeczy doskonale współgrają. Sam z radością obserwuję rowerzystki :) Kiedyś jakąś w końcu dorwę :)

Gość rowerzyczna
bo ja uwielbiam sie ruszac, kocham rower i sama zwracam uwage na rowerzystow:P, ale ostatanio tak sobie pomyslalam, ze moze wygladam na pusta lale, dbaiajaca tylko o linie? chociaz nie wiem, czy faceci maja taki sposob myslenia.

No co ty :) Takie myślenie może pokutować wsród zakompleksionych nihilistów, ale nie warto się z takimi zadawać, bo jakiekolwiek aspiracje kobiety będą ich kłuły. Normalny facet chce, żeby jego kobieta była sprawna i pełna życia :)

Gość co ty trenuje
i jakoś w rozmowie wychodzi że nie jestem dziunią, więc dbaj o siebie i się tym ciesz.Poza tym jak myslisz jaką facet wybierze sflaczała z celulitem? Czy lekko wytrenowaną? :))

Rowerzystki są jak najbardziej ok,to dziewczyny które dbają o kondycję i to na świeżym powietrzu.Więc i my faceci też coś z tego mamy ,są to całkiem niezłe efekty wizualne,nie mówiąc o szczęśliwcach którzy mają takie dziewczyny :)

Gość rowerzyczna
hehe, ok, dzieki;)

Gość marek......22
Na rowerze - brzmi super. Ale siłownia - trochę odpycha. Siłownia jest dla facetów.

Gość reasylvia
A co się stało z tą laską, z którą ostatnio randkowałeś, Frodo? Wyszło coś z tego?

Gość reasylvia
E i tak pewnie nie będziesz pamiętał...Mieliśmy kiedyś gorącą dyskusję o wysokich kobitach. Przerwaną zresztą, bo chciałeś przed meczem wyskoczyć do sklepu po browca.

Gość Wiem......
Po pierwsze primo: kobieta powinna siedzieć w domu w oczekiwaniu na swojego faceta Po drugie primo: całe swoje życie powinna podporządkować służbie swojego mężczyzny Korzyści? Stanie się bardziej kobieca

Gość ty tutaj wyżej mnie
weź się lecz, to ze kobiety chodzą na siłownie nie oznacza od razu że będą pakerami w tydzień, nie popadajmy w skrajności, ciekawe jakbyś ty się czuł- popdorządkowany i czekający z obiadkiem w domku bo przeciez kobieta to kura domowa i już.. dramat jak się patrzy, jesli ktoś chce spalic troszkę tłuszczu, wyrzeźbić ciałko, zarysować mięśnie to niech sobie tak robi, pozdro w ogóle dla tych co myślą, że siłownia to tylko dla facetów ja was proszę