syll_lwiatko 0 Napisano Lipiec 11, 2012 pominęłam 1 tabletkę w trzecim tygodniu, tj. poniedziałek, minęło 24h, wzięłam kolejną bez tej pominiętej. Zażywam Diane 35. Czy w związku z tym współżycie w najbliższych dniach nie jest bezpieczne? jak długo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Lipiec 11, 2012 A wystarczy przeczytać ulotkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadia56 Napisano Lipiec 11, 2012 przez kilka kolejnych dni zabezpieczaj się dodatkowo i powinno być ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syll_lwiatko 0 Napisano Lipiec 11, 2012 czytałam ulotkę ale widzę, że zrobiłam inaczej, niż zalecano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani_daleka Napisano Lipiec 11, 2012 to bardziej wskazany jest kontakt z lekarzem lub farmaceutą. I zabezpieczaj się dodatkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Lipiec 11, 2012 Po prostu nie rób przerwy między opakowaniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach