Gość Andk90 wr Napisano Lipiec 11, 2012 Czesc, jako ze nie lubie pisac do szuflady to zanudze tych ktorzy zaryzykuja i przeczytaja moj tekst. 22 lata, wysoki dobrze wygladajacy facet,bardzo pewny siebie, drwiacy ze slabych (nie mowie tutaj fizycznie lecz psychicznie) ludzi - oto ja jeszcze 2 miesiace temu. Za takiego przynajmniej sie uwazalem. W 2 letnim zwiazku z przepiekna kobieta,spelnieniem moich marzen o ktora sie doslownie modlilem. Zwiazek jak z bajki, milosc i szczescie ktorego nigdy nie mialem. Jedyne co mnie nekalo to bylo to ze nigdy z zadna inna dziewczyna nie sprobowalem, a swojej obiecalem ze jedyna na cale zycie. i co zrobilem? Oczywiscie zaczalem szukac innej, nie do zwiazku lecz do zabawy. Przez poltora roku zwiazku nigdy sie nie obejrzalem za zadna dziewczyna,nawet nie zerknalem no i przyszedl pazdziernik 2011.Siegnalem po "towar" na silce ktory procz b.duzej masy dodal mi jeszcze wiecej pewnosci siebie i pociagu do dziewczyn. Zaczely sie klamstwa, wychodzenie nocami do klubow i rozmowy z dziewczynami. Moja wybranka o paru moch wypadach sie dowiedziala,mimo wszystko godzila sie na to,uwazala ze wie ze czuje taki pociag do kobiet i mimo ze cierpiala przez to akceptowala to. A ja dalej brnalem. po odstawieniu towaru pewnosc siebie oraz pociag do innych opadl, a wrocil rozum. Znow zaczalem doceniac to co mam i traktowac ja jak nalezy- czyli jak moja panią, matke moich przyszlych dzieci. Wiedziala ze szykuje sie do kolejnego cyklu i uprzedzala- znowu bedziesz taki sam, nie rob tego. Powtarzala i powtarzala a ja oczywiscie dalej swoje,no i wskoczylem na ten feralny cykl. Oczywiscie miala racje, wszystko zakonczylo sie tym ze sie z nia rozstalem mimo ze jej nie zdradzilem bo nie chcialem jej krzywdzic tym ze z kims sie "zabawie" bedac w zwiazku z nia. Od rozstania minal miesiac, towar odstawiony,rozum mi wrocil 2 tygodnie temu i przestalem zyc. Wegetuje, nie jem nie spie nie funkcjonuje. Sam oddalem kobiete swojego zycia, nie mam celu i pije piwo ktore sam nawazylem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach