Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika2626

Kogo wybrać - życiowe decyzje. ..

Polecane posty

Gość Weronika2626

Od dłuższego czasu biję się z myślami i nie wiem co ze sobą zrobić. Przez wiele lat byłam w szczęśliwym zwiazku. Wszysko było dobrze tylko chyba w pewnym momencie zaczęliśmy się od siebie oddalać, może wkradła się rutyna. Nie wiem, trudno powiedzieć. Pojawił się ktoś w moim życiu. Poznaliśmy się przypadkowo, po kilku tygodniach bardzo się zbliżyliśmy do siebie. To było bardzo namiętne uczucie. Z poprzednim partnerem się rozstaliśmy, choć nadal od czasu do czasu widywaliśmy się. Wiem, że on nadal mnie bardzo kocha i przez ten cały czas czekał na mnie (i nadal czeka, nie próbował nawet nikogo poznać). Ja w między czasie zbudowałam związek z nowym partnerem ale czasami wracam myślami do mojego dawnego życia, w którym miałam wszystko. Większe perspeskywy mam z poprzednim partnerem, mamy mnóstwo wspólnych wspomnien, wspólnych znajomych, dużo nas łączy. Z obecnym partnerem też jest cudownie tylko czasami boję sie, że nie sprosta moim wymaganiom i nie będzie w stanie zapewnić mi komfortu życia jakie miałabym z poprzednim partnerem. Czas leci, muszę podjąć decyzję, tylko jaką? Jeśli miałabym wrócić do dawnego partnera, nie mogłabym mu powiedzieć o tym, co się wydarzyło i boję się, że kiedyś to wyszłoby na jaw. Poza tym boję się, że potem mogę żałować...Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Co zrobiliście?

Gość kij od miotły
rzuć monetą :D

Gość fh
piepszona materialstka

Gość eddddrrr
a kogo kochasz ??

JA byłam kiedyś w takiej sytuacji, nie wiedzialam co robic... I poszłam do wrózki. Ta wzieła daty urodzenia obu partnerów i moją, postawiła tarota i co nie co powiedziała. Sprawe nie co rozjaśniła..To było 4 lata temu. Dzis jestem z dawnym partnerem, wzieliśmy ślub i mamy ślicznego synka :)

Gość fh
kaferina JA byłam kiedyś w takiej sytuacji, nie wiedzialam co robic... I poszłam do wrózki. Ta wzieła daty urodzenia obu partnerów i moją, postawiła tarota i co nie co powiedziała. Sprawe nie co rozjaśniła..To było 4 lata temu. Dzis jestem z dawnym partnerem, wzieliśmy ślub i mamy ślicznego synka hahah tak,idż do wróżki

Gość Miszcz kamóflarzu
Weronika2626 ...Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Co zrobiliście? Wybrałem tą z największymi cyckami 🖐️ :classic_cool:

Gość fh
eddddrrr a kogo kochasz ?? jak to kogo??? kasę

Gość hahahhahaa
hahaahah POszla do wrozki... hahaha Ja pierdole co za idiotki.

jesli bedac z obecnym facetem ciagle myslisz, porownujesz, roztrzasasz zwiazek z bylym to albo jestes niedojrzala nieco i idealizujesz pierwsza milosc;) albo czegos w obecnym zwiazku ci brakuje? wiesz...jest takie powiedzenie - ZAWSZE JEST TRZECIE WYJSCIE moze zaden partner nie jest dla ciebie idealny? poszukaj kolejnego?;) albo zrob inaczej byle szczerzei w chwili spokoju - nie przed kompem z kafeteria;) - zamknij oczy i pomysl, ze pierwszego/drugiego partnera nie ma. nie ma i juz - umarł, wyjechal i nie wroci - NIEODWOŁALNIE go nie ma. co poczułaś? bo ja np. w ktoryms przypadku spokoj;)

Gość eddddrrr
skoro kocha kasę to nie wiem nad czym się zastanawia

Gość albo duża pała albo kasa
wybór należy do Ciebie

Gość Kobieta kobiete zrozumie
Niektórzy jawnie mają romans i tu przynajmniej dziewczyna jest z jednym facetem. Tęsknota za czym, co było chyba jest rzeczą normalna? A kiedy przychodzi czas na pewne życiowe decyzje jest chyba naturalne, że ludzie zastanawiają się co jest lepsze , jak będzie wyglądało jego życie. Nie zadroszcze dylematu i życzę podjęcia dobrej decyzji