Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbhghujk

czy mój facet jest normalny ???

Polecane posty

Gość mnbhghujk

Znamy się kilka lat ale dopiero od pół roku widujemy się jako para, spaliśmy ze sobą i jest między nami fajnie gdyby nie to że on wysyła mi codziennie zdjęcie swojego penisa :o ja rozumiem że raz na jakiś czas ok można się wymienić takimi zdjęciami ale kurwa codziennie :/ już mnie to zniesmacza i jak tylko widzę że przyszedł mms to mnie mdli :o I on nawet nie wspomnie że chce moje zdjęcia nagie. Czy ja jestem dziwna ??? On ma 28 lat

Gość mnbhghujk
upup

Gość Ewelina...mala,,czarna:)
on jest jakis dziwny. Moze lubi sie chwalic sprzetem. To powiedz mu kochanie nie wysylaj mi tak tych zdjec bo jeszcze jego widok mi sie znudzi. Moj chlop mi pokazuje czesto. podchodzi do mnie i wyciaga:))) ale ja mu prosto z mostu wale

Gość ar
chyba jest pojebem

Gość mnbhghujk
ale tak się zastanawiam co on sobie myśli, bo ja nawet nie odpisuje na te jego zdjęcia więc czy on nie może się domyślić że ja tego nie chce oglądać. I znowu nie jest taki piekny żeby musiał się nim chwalić bez przerwy, kurde nie ogarniam jego toku rozumowania :/

Gość gdffdfs
Takie sobie wybrałaś

Gość ar
ty też jesteś pojebana

Gość mnbhghujk
a dlaczego jestem pojebana ?

Gość mnbhghujk
no właśnie tak sobie myśle że skoro taki chętny w wysyłaniu to może nie tylko do mnie :o

Gość ar
bo jesteśccie pierdolnęci

Nie jesteście tylko On coś ma z głową.Utnij to autorko krótko:że nie masz ochoty na takie wiadomości od Niego i tyle w temacie

Gość glupota zeby golic uda
Zapytaj po co to robi, bo to faktycznie nienormalne.Jakis zboczony chyba....albo masz sie masturbowac na widok:D:D:D:D

Gość zapytaj go
co dokumentuje :P albo następnym razem na[isz: ooo, chyba urósł ze dwa cm :P

Gość mnbhghujk
on myśli że mnie to strasznie podnieca i kiedyś faktycznie tak była a dokładnie raz, byłam w pracy wyslal mi takie zdjęcie i podnieciło mnie to napisalam mu o tym i od tego momentu masakra :o nie odpuszcza :/ On chce żebym ja się dotykała na widok jego penisa :/ ale mnie to już odstrasza a nie podnieca. Ostatnio nawet mu powiedziałam że kolezanka zpracy zobaczyła jego zdjęcia i zrobiło mi się głupio ale on się tym nie przejęł tylko nawet ucieszył :/

Gość zapytaj go
no to mu normalne powiedz prawde- ze od czasu do czasu taki widok działa stymulująco i podniecająco, ale jak zbyt czesto to człowiek się przyzwyczaja i zwyczajnie w ogóle organizm nie reaguje- zwłaszczappozytywnie

Gość mnbhghujk
i tak na pewno zrobię jutro jak mi wyślę a dziś to już mnie totalnie wkurzył, ja mu pisze że się źle czuje a ten mi wysyła penisa ech rozwalił mnie tym i strasznie się na niego wkurzyłam. Dzięki za rady ...