Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijaczynaaaa

Ulubione alkohole

Polecane posty

Gość IN This California KingBed
lubie whisky każde praktycznie byle z cola i lodem wódki nie pije no chyba ze nie ma kasy na whisky to wtedy zolodkowa gorzka ta ruda z colą i lodem z piwa pije te w zielonych butelkach czyli lech, perła, carlsberg bo maja inny posmak ale innych tez sie napije np tyskie zywiec albo debowe ale rzadko bo preferuje te zielone. nie pije zubra, harnasia i tatry bo mam po nich kacora, o tych jeszcze tanszych nie wspominam bo mi rzygac sie chce na sama mysl i raz na ruski rok Amarena z biedronki z energetykiem pol na pol :D

Gość buawatkaaa
ejej, a próbowaliście palonej żubrówki?

Gość wredniucha3
tylko bimberek z dobrego źródła - na drugi dzień nie ma kaca

Gość panprzemas
szklanka 0.5l 1/3 bialego rumu (np z kuby) 1/2 wycisnietej cytryny kruszony lod i coli do pelna. bon apetit

Gość gość
Lubię wyjść na piwo z kumplami do Rozdroża w Warszawie. Świetna miejscówka i spory wybór alkoholi ;)

Gość gość
ja lubię sznapsa gruszkowego, fajnie tak sobie sznapsnąć bez okazji ;) jest lekki i pysznyyy

Gość bakłana
Z koleżankami wypróbowałyśmy trzy smaki Sznapsa i jednogłośnie stwierdziłyśmy, że każdy smak jest godny uwagi.

Gość rozalilia
sporo osób go zachwala więc chyba i ja spróbuję, już sobie listę zrobiłam ciekawych alkoholi do wypróbowania

Gość homka4
To kup od razu trzy smaki bo każdy jest dobry. Bardzo przyjemnie pije się ten alkohol.

Gość gość
Wódka anyżowa z mlekiem kokosowym albo ze spritem jest bardzo dobra, ma ciekawy smak. Ze smakowych sznapsy (trzy smaki są dobre), malibu nadal lubię, latem mohito.

Gość hamets
Klasycznie - wódka z colą. Ale też musi to być porządna wódka, tak żeby to pozytywnie smakowało. Z własnych doświadczeń to na pewno Gutt Vodka. Ogólnie od jakiegoś czasu wolę wypić mniej alkoholu, a przynajmniej porządny. Wiele razy trafialismy już na wódki z dolnej półki, które miały fatalną jakość.

Gość gość
Lubię whisky z colą, I piwko....żywiec tyskie reds

Gość gość
Wódki czyste Stock Żubrówka czysta Bols Wódki smakowe wszystkie z Soplicy i cytrynowka lubelskiej Piwo EB Tyskie żubr

Gość gość
Wódka: Żubrówka, Krupnik Piwo: Redds jabłkowy i cytrynowy, Książęce Niepasteryzowane. Wino: Tokaj biały półsłodki Likiery: Ajerkoniak, Adwokat xx Kiedyś przepyszne piwo to był Zwierzyniec dopóki się Perła nie wtrąciła do tego browaru i pod tą nazwą zaczęła najgorsze szczyny sprzedawać, a stare receptury pracownicy zabrali razem ze sobą po przejęciu browaru. Do tej pory pamiętam smak jak podpijałam piwo od rodziców, gdy byłam jeszcze nastolatką - oczywiście za ich zgodą w domu, bo wychodzili z założenia, że lepiej dać nastoletnim dzieciom spróbować w domu, niż po lasach czy krzakach ze znajomymi mieliśmy się szlajać aby alkohol spróbować.