Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No i co ,

Robię się czerwona nawet po lekkim wysiłku lub gdy jest gorąco. Czemu?

Polecane posty

Gość No i co ,

Nie było by tak źle gdyby to był lekki rumieniec. Ale nawet po lekkim wysiłku nawet jak NIE jestem zmęczona od razu robi mi się gorąco i czerwienieje , czerwienieje też od razu jak wyjde na "ostre" słońce, gdy jest bardzo gorąco. Całą twarz robi się czerwona jak burak i do tego aż mi się z niej leje pot. Ja już tego nie wytrzymuje. Lubię lato lecz ta pora roku jest najgorsza bo nawet po południu wyjść na miasto albo po prostu do kogoś wyjść nie mogę. Twarz aż mnie szczypie i piecze. Masakra. Jak myślicie czemu tak mam? Czy to może być od ciśnienia? Bo nie mierze sobie go często bo nie mam jak ale jak miałam okazję mierzyć to często miałam lekko podwyższone albo tak średnio więc może jakieś problemy z ciśnieniem? Proszę o pomoc.

Gość No i co ,
Nikt nie wie ? :(

Gość tez tak mam i reakcja
na ciepło i wysiłek smaruj twarz kremem z faktorem zanim wyjdziesz na dwór wtedy ni bedzie szczypała

Gość No i co ,
Faktorem? Czyli? A może znasz jakieś konkretne kremy ?

Gość No i co ,
Jest tu jeszcze ktoś? Nie mam do kogo zwrócić się z tym problemem. Na dermatologa mnie nie stać więc każda opinia jest ważna dla mnie

Gość gośćbordzinla
Współczuje ja mam to samo czasami nawet nie wychodzę z domu przy upale bo tylko padnie mi słońce na twarx i jestem bordowa mimo dwóch warstw fluidu