Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna pierwsza

zostałam sama z dwójką małych dzieci...

Polecane posty

Gość katarzyna pierwsza

nie radzę sobie kompletnie się rozbiłam... mam synka dwuletniego i miesięczną córkę... facet ode mnie odszedł na parę dni przed porodem do innej kobiety. powiedział, że będzie płacił i płaci na dzieci... ale pieniądze to nie wszystko. nie daję sobie rady bez niego, nie mam siły na okrągło się opiekować dziećmi, nie mam w nikim wsparcia... wiecznie płaczę. moje dzieci może nie są zaniedbane, ale wiem, że nie opiekuję się nimi tak jak powinnam... nie mogę spojrzeć w lustro i obwiniam się za to, że od nas odszedł... niech ktoś mi powie, że to się zmieni, bo już nie daję rady.

Gość ale on cie przeciez olewa
i jescze powiedz ze masz 21 lat :-O

Gość katarzyna pierwsza
a jakie to ma znaczenie ile mam lat?...

Gość współczuję Ci bardzo
:(

Gość fh
sytuacja nieciekawa,ale nie beznadziejna odszedł do innej kobiety,ale podał jakiś powód? że mu z Tobą żle, czy jak?

Gość kij od miotły
odszedł nie dlatego że ty jesteś winna tylko dlatego że jest śmieciem bo nie zostawia się kobiety w takim stanie wynajmij kogoś do pomocy jeśli możesz,,,

Gość asadss
katarzyna pierwsza Jakim cudem zaszłaś z tym facetem po raz drugi w ciążę? Facet tak dzień po dniu nie odchodzi od kobiety. Musiałaś już widziec dziwne zachowanie faceta przed ta druga ciążą.Dlaczego się nie zabezpeiczyłaś?

Gość tudty
a to dupek, normalnie jkabym dorwała tegp twpojego faceta teraz, to bym go wykatrowała ostatnia gnida.....niedorozwój a Ty głowa do góry, dasz rade, jesli masz pieniądz ena utrzymacie to juz połowa sukcesu. Z dziećmi.....istnieje cos takiego jka podizał obowiązków, dzieci sa tez jego, tez sie ma nimi opiekowac....wtedy Ty masz czas dla siebie. Bedzie dobrze, czas leczy rany

Gość ale on cie przeciez olewa
bo kobieta starsza swiadomie wybiera partnera i ojca na dzieci i takie wpadki sa raczej rzadkie. przykro mi

Gość katarzyna pierwsza
powiedział mi, że to się ciągnęło już jakiś czas, ale ile dokładnie nie powiedział... spakował się i wyprowadził... nie wiem, co źle zrobiłam i nie wiem, co mogłam zrobić lepiej...

Gość fh
przynajmniej z tego co piszesz,to nie Twoja wina

Gość kij od miotły
nie wiem, co źle zrobiłam i nie wiem, co mogłam zrobić lepiej... jedyne co mogłas zrobic lepiej to lepiej wybrać ojca swoich dzieci I TEJ WERSJI SIĘ TRZYMAJ!

Gość asadss
katarzyna pierwsza Ile masz lat?

Gość ja nie dostaje nic
Nie wazne czy odszedl do innej czy mimo wszystko/ Olej skurwysyna, wystap o wysokie alimenty na dzieci i na siebie . Glowa do gory . Nie masz co plakac nad skurwielem . Jak chcesz to pisz na maila ....axxa71@gmail.com

Gość jajcarafajansiara
Kurde wspolczuje... Moze ssyna by sie dalo juz na pare godzin oddac do przedszkola,zajedziesz sie sama. w kazdym razie czas dziala na twoja korzysc,im dzieci beda starsze,tym ci bedzie latwiej

i warto płakać po takim kretynie ? na pewni ci cięzko, ale z biegiem czasu będzie coraz lepiej, musisz nauczyć się żyć sama, stawić czoła życiu, bo ono się nie skończyło. Skończył się tylko jakiś rozdział. czemu miałabyś nie dać rady ? Grunt to uporać się z psychiką. Jeśli chodzi zaś o zmęczenie, to Twój facet przestał być mężem ale nie ojcem. masz pełne prawo a on obowiązek zająć się dziećmi, Ten czas powinnaś poświęcić sobie. Życze ci powodzenia, dużo siły i przesyłam wirtuarlnie dobre myśli. Będziedzie good :)

Gość nanasan
Skąd się biorą tacy faceci? Ja zostałam sama z cztero miesięcznym synem. Bez mieszkania, poważnej pracy, alimentów nie płacił... wrocilam do rodziców i myslałam jak marnie skonczyłam :/ ALE wierzyłam ze bedzie dobrze, ułozy się i.. po kilku miesiacach spotkałam dawnego znajomego, spotykalismy się a teraz ehhh jestemy małżenstwem, mamy drugie dziecko, mieszkanie, wracam wlasnie do pracy i jest pięknie... Jak widać z kazdej zlej sytuacji jest wyjscie, trzeba tylko wyciągnąć odpowiednie wnioski... Skąd jesteś?

Gość fh
alimenty na dzieci rozumie,ale na siebie? na jakiej podstawie?

Gość miteżnie smierdzi
będzie lepiej mam sąsiadkę co miała tak jak ty po 3 latach spotkała wspaniałego faecta ma z nim jeszcze jedno dziecko ma teraz swój dom i jest mega szczęśliwa i mówi że teraz to musiała by swojemu ex podziękować że odszedł będzie dobrze uwierz tylko w to

Gość kij od miotły
jak znam życie to jej opowiadał, że zdradzałaś go bedąc w ciazy :P, :P, :P :D

Gość asadss
A skad sie biora takie głupie baby,co mają 2 letnie dziecko i faceta,co na pewno nigdy wzorem cnót nie był,nie pomagał przy dziecku etc.fundują sobie z takim kims 2 dziecko. Facet cham,ale baba tuman.

Gość aadfadf
Pieniądze to nie wszystko. Facet to gnida i tyle. Pożałuje, jak ten Dowbor, teraz się łasi żeby wrócić z powrotem..

Gość katarzyna pierwsza
to chyba nie jest ważne ile mam lat. nie jestem niedojrzałą gówniarą. złożyłam już wniosek o alimenty i czekam na rozprawę, ale się trochę to przeciąga...

Gość tudty
gnida , scierwo szmaciarz, skurwiel, obsraniec, kutas, burak , ćwok, szmata..........to twój były facet, masz teraz spokój, lepiej ze sobie poszedł dla ciebie....docenisz to, bys sie dusiła, on by zaczał byc chamowaty, wredny, podły.....fakt postapił makabrycznie, mógł dzieci nie robic.....skoror twierdził, ze to się ciagnie od jakiegos czasu, to gume tymbardziej mógł swinia załozyc

Gość ja nie dostaje nic
fh a no na takiej ze pracowac teraz nie moze a dzieci chowac trzeba , ona zyc powietrzem nie bedzie !!!!

Gość asadss
katarzyna pierwsza Nie pisz bzdur durna babo,ze twój facet był taki cudowny i nagle zmienił sie odszedł.

Gość przywyknij
wypłacz się, ale tez pamiętaj, ze dzieciaki widzą, czuja i za chwilkę siebie będą obwiniać, szczególnie starsze!!!! Niedawno moja znajoma została wdową...dzieci ma tez dwoje, młodsze takie maleńkie jak Twoje :(. Tez jest rozsypana. Tez musi wziąć się w garść. Z czym sobie nie radzisz? Dom, dzieci, pranie i obiadek to ważne, niczego wobec dzieciaków nie zaniedbuj, bo nie wolno Ci dopuścić do tego, żeby dzieci straciły tez mamę. Miliony kobiet stają czasami w takiej sytuacji. Moja mama została z trójką dzieci sama. Dała radę. Ciekawe, czy pan za miesiąc lub dwa lekko ochłonie i będzie chciał wrócić....Nie rób głupot, chciał- poszedł. Nie rozumiem męźczyzn. Przykro mi.

Gość katarzyna pierwsza
proszę nie wyzywaj mnie od głupich bab, bo nią nie jestem. on zawsze był dla mnie dobry, pomagał mi przy synku, był w niego wpatrzony... zajmował się nim, bo ja pracowałam będąc w ciąży... więc nie mów mi, że byłam głupia fundując sobie z nim drugie dziecko.

Gość fh
ja nie dostaje nic fh a no na takiej ze pracowac teraz nie moze a dzieci chowac trzeba , ona zyc powietrzem nie bedzie !!!! no,ale może wynająć niańkę nie rozumiem dlaczego ma płacić alimenty na zdrową kobietę,zrozumiałbym jeśli byłaby w stanie udowodnić ,że ma jakiś uszczerbek na zdrowiu,którego nabawiła się w czasie trwania związku

Gość asadss
katarzyna pierwsza srata tata:-) jakby był taki dobry,to by od ciebie nie odszedł i nie zostawił cie z dziecmi 2 letnmim i 2 miesiecznym :-) Od zawsze był chamem,a to,ze tam ci troche pomógł ,to niec nie znaczy. Sama jestes sobie winna,ze tak szybko zdecydowałas sie na 2 dzecko.