Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

gdzie jest moja renta????!!!!

Polecane posty

wiecie ZA KSIAZKI I WAWRZYNCA NIE OWADA Z IZAJASZA zaczely znikac. Najpierw lezaly broda, penis, ogon, wasy i lezaly. Przychodzila sluzba - co sie dzieje. No i zostawiali. Znikna , nie? I wiecie najpierw tyle. 2 komplety. I pozniej juz tylko przychodzili NIKOGO. KIM JEST SW. WAWRZYNIEC i wiecie Z IZAJASZA ZOSTAJE OWAD NA KRZYZU tyle i koniec. I wiecie stad Afryka , owady , zielnik se zbieraly i tyle. koniec i to jest KONIEC BIBLII I TYLE. I wiecie poczatek krzyza 66 tez. No wiecie ABSOLUTNY DOPUST I TYLE. No a dalej? I koniec :( I wiecie ja bylam na znikniecie od dziecka i do dzis znikaja i graja i graja i graja i graja i ZNIKAJA. A ja jestem kretynka bo nie. NO ALE CZEMU? Bo tez sie nie dam. Przez nie - bo tak znikaja. I wiecie nic nie da sie wygrac jak ludzie znikaja i tyle. takze ja im dziekuje za wszystko. To sa byle prostytutki i dalej kurwy i to jest ich STALA PRACA bo nie ma najwyzszego krzyza na KK. I wiecie jest to MILOSIERDZIE. To sa 2 ksiazki w Polsce i tyle mi sie nalezalo za to obsranie, obsikanie, ejakulacje, wymioty po nagu, nie po nagu. No to jeszcze pierdy i np. smarki z nosa. Takie cos. No i ja sie im nie dam. Jeszcze sa wydzieliny z uszu , slina, LZY - to nie maja - to kal maja zamiast tego. Ja NIEnAWIDZE brygidek i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Pan Bronek
Dlaczego nienawidzisz Polski? Przecież to nie Polska ukradła ci rentę, tylko żydzi przy korycie.

Nie oplaca siemnielubic. Ja chce moja rente i to wszystko. Tylko tyle. Czy ja chce nie wiadomo ile? To jest MOJA RENTA???!!!! Moja matka miala bardziej przywrocic honor RPA i postawic sie Anglii.Nie umiala bo sie najadla miesa ludzkiego i tak by zyla ale co by jadla? Nawet USA jej nie pasowalo. Francja jej pasowala tylko tak, a co tam? Jezyka sie miala z tego uczyc.Albo do Afryki gdzies. Tylko co tam robic? W glowie miala tylko bank i wiecie pewnie budowala sobie kaplice i ona tam sama - wierni by jej przychodzili.Kto wie? Takie cos.Zbieralaby oplaty za modlitwe w kaplicy - kazdy by jej cos wrzucal. Czemu nie? I tyle. GDZIE jEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( ps. wiecie ja to napisalam bo normalnie czlowiek musi TYLE MYSLEC - postawi cos czy to ma sens, czy to oplaca sie z tego i tak dalej. A jak postawisz kaplice JESZCZE BOZEGO MILOSIERDZIA to kazdy przyjdzie, wrzuci czy w RPA czy gdzies tam wiecie. Kazdy ci wrzuci i zawsze sie oplaci. I Otto chyba mowil matce, ze kredyt by wzial i co tu robic? No i mu powiedziala jedz do RPA tam mialy byc brygidki zdaniem moich kolezanek i kolegow z klasy i wybuduj tam kaplice Milosierdzia Bozego -zawsze Ci ktos wrzuci i wiecie powiesila sie i tak dalej. I co on zrobil? Bo ona go widziec nie chce. A byl w tym RPA? Postawil tam te kaplice na jej czesc ktos? Bo wiecie oni ja szanuja. Jak chwd. I tyle. A moze nie? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Do pracy zapierdalaj
Rencistka pierdolona

A ja sie tym nie interesuje. Jeszcze mogli kaplice postawic w Polsce na KOPFANTEGo i moja matka mowila dobrze -wybudowalby tam kaplice i do USA - pass USA by mu pasowal. I on mowil ze w Polsce bez sensu bo jest KOPF ANTY i go nie chca. Ze te krzyzaki to tylko taka sciema bo po kopf anty niczego tam nie ma.Zostaja wszystkim dzieci na owada. I ona wymyslila kaplice milosierdzia i jej pasowalo. No ale nie mowila do konca tego co wiecie miala przemyslane od siebie. Nie pasowalo kaplicy milosierdzia na Kopf antego budowac. Ona i tyle. Hmmi tak paczki nie rozkradli a z czasem zapomnieli o co poszlo. Ale na adres nie. Tego nie zapomnieli ze maja 2 klony i musza uwazac. i tyle :( Reszte zapomnieli ale tego nie. Bo czy nienawidze Londynu. Nie kocham Londyn. Londyn jest chory umyslowo od zawsze i wiecie oni tam na mnie za biologie. To nie ma sensu w ogole bo wiecie to jest takie cos - ze oni co tam cos to zaraz niszcza, wybuchy, wszystko. No a jednego nie znisczyli. REWOLUCJI PRZEMYSLOWEJ i na mnie za pierdoly a to w ogole bez sensu i tyle :( Takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

No niestety pierdolona rencistka i juz :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Pani Grażynka z poczty
a za co otrzymujesz rente?? ile ty masz lat wogole??

Witam, to jest PACZKA od matki za spierdolone zycie w Polsce albowiem nie wiedziala ze nie wolno rozmawiac z Otto Szulcem po PRZECZYTANIU Dzienniczka Faustyny Kowalskiej. PO POLSKU??? Ja nie wiem. Znala ona polski? I wiecie ona im wytoczy proces. Za to mialam KLATWE NIEMIECKA NA POLSKE JESZCZE - na Korfantego zeby ich nie zniszczyl - to jest ten Wawrzyniec i wszystkie jego odchody na krzyzu - wszystko co z niego wylecialo. BO TAK MOGLY BYC. Ale wiecie moja matka nie znala polskiego i powiem wam no to co ona miala wplyw na to ze brygidki znowu mialy zagrozone istnienie. Co znaczy imie Otton? I tyle. OT TON - muzyka to jest? OT TOM? Nie wiem. Co to jest? Ale ona poszla a. do spowiedzi - uwazala ze tak dalej cos wymysli b. najwyzej jej zrobia dziecko. Co znaczy imie Otton - zaraz bede szukac.A ja wiecie ja sie powinnam nazywac - ja to juz rano przemyslam CIPA CHUJ. Ja jestem tak nazwana z ta klatwa WOJCIECHA Korfantego albo KOPFANTEGO i wiecie dlatego przepisy mojej babci sie wszedzie znalazly i tu tez. i jesli chcecie wiedziec jak sie nazwe na Slasku to CIPA CHUJ. CIULICA nie. Ale chyba CIPA bo ja mialam to ocalic. To tak sie nazywalam bo to tak sie ocala. A po co? Zeby nie bylo praw czlowieka zadnych. Bo teraz pasuje wypisac imiona i nazwiska mojej klasy w podstawowce , sredniej i na studiach i w kazdej pracy i ze mieli godnosc a ja nie. No bo mialam na glowie wszystkie odchody WAWRZYNCA z krzyza - gowna, siki, sperme, wymioty, nagiego lub w ubraniu a czy mu stal czy nie to nie wiem. No i na ocalenie Slaska z ta klatwa to rozumiem ze sie nazywalam CIPA CHUJ. Nikomu to nie przeszkadzalo i z takimi danymi osobowymi chodzilam do podstawowki , na studia , do sredniej, do pracy , w urzedach tak mam napisane bo ja tu jestem zeby ocalic SLASK -to jest sperma w Wisle ale SZYMONA no to kobieta musi sie nazywa CIPA CHUJ na to albo CIULICA CHUJ. A drugie i trzecie imie? CIPA CIULICA POJEB CHUJ. Ale to nie pasuje. A oni MUCHA mnie zrobili. Nie moglo byc. Ja nie bylam owadem. Najwyzej takie cos co napisalam. To wszystko. Jeszcze cos? Ta matka sie bede procesowac z brygidkami, ze to, ze czytala Dzienniczek nie mialo wplywu zadnego na Polske czy na brygidki a nawet na RPA. I tyle. A klatwa Wawrzynca to jest moj proces ale wiecie to bym przegrala bo takie sa brygidki i PARLAMENT BRYTYJSKI I RODZINA KROLEWSKA. Tylko matce zostaje proces i to O ZJAWE ze bezprawnie uzywano imienia Elzbieta 1 zjawy. JAKIM PRAWEM? I zaluje ze nie poszla po tej zjawie tylko gdzie sie tu miala wyspowiadac jeszcze i z tego. Ale tego by nie wymyslila, ze jeszcze z tego spowiedz. Chociaz?I tyle :( No w sumie ja dusila ta Elzbieta 1 - czy zgrzeszyla ona? I tyle. Ugryzla ja w szyje - wszyscy sie posmiali - obraczke jej zrobila. ??? GDZIE JEST MOJA RENTA czy nazwijcie se to jak chcecie. MOJA CIPA CHUJ? Nie wiem:( GDZIE JEST MOJA PACZKA ZA WARTOSCI? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

OTTO Pochodzenia starosaksońskiego, od słowa od (majątek). Oznacza: zamożny. INNE FORMY: Odilo, Odo, Otton. OBCE FORMY: Odo (ang.); Odon (fr.); Odo, Otto, Odde (niem.); Oton (połud.-słow). Forma żeńska: Oda, Odyla, Ota, Otylia. PATRON: Św. Otto, biskup Bambergu. Żył w latach 10621139. Był kapelanem i kanclerzem cesarza Niemiec. Wyróżniał się troską o świątynie i klasztory. Pośredniczył w powtórnym uznaniu pol. zwierzchnictwa nad Pomorzem Zachodnim. (Wspomnienie 1 lipca). ZNANE POSTACIE: Otto III, król niemiecki i cesarz rzymski (6 lub 7 98023 lub 24 I 1002), doprowadził do koronacji Bolesława Chrobrego. Otto I, książę szczeciński (ur. XIV w.). Otto von Guericke, niem. fizyk i wynalazca (20 XI 160211 V 1686). Otto E.L. von Bismarck, pierwszy kanclerz Prus (1 IV 181530 VII 1898). Otto Wagner, austr. architekt (13 VII 184111 IV 1918). Otto Lilienthal, pionier niem. awiacji (23 V 18489 VIII 1896). Otto Paul Hermann Diels, chemik niem. (22 I 18767 III 1954). Otto Hahn, niem. fizyk, odkr. reakcji rozszczep. jądra (8 III 187928 VII 1968). Otto Mawerhof, niem. fizjolog i biochemik (ur. 1884). Otto Stern, fizyk niem., laureat Nagrody Nobla (18881969). Otto Dix, malarz niem. (2 XII 189125 VII 1969). Otto Smidt, ros. matematyk, astronom i podróżnik (ur. 1891). Otto Grotewohl, niem. polityk, pierw. premier NRD (11 III 189421 IX 1964). Otto Robert Frisch, bryt. fizyk pochodz. austr. (1 X 190422 IX 1979). Otto Axer, pol. scenograf (3 VII 190624 V 1983). BOHATEROWIE SZTUKI: Otto Katz z powieści Przygody dobrego wojaka Szwejka J. Haka (1921-23). ================ Tu macie co znaczy Otto.MAJATEK.I tyle. I wiecie ja tak lecialam. Ja mialam leciec malzenstwem na lyzke i widelec jak moje imie znaczy CUDZOZIEMKA i z RPA nie powinno mnie byc na Slasku. Mialam to wiedziec i to jest prawo do samobojstwa albo wyjazd. Ale adopcja Skarbek/Adolf/sw. Elzbieta/wilk i widzicie tak poszlam do Korfantego pracowac. I tyle. I wiecie z RPA nie nalezy sie paszport niemiecki tylko USA i tyle. To wszystko. Jeszcze cos? Nie wiem. Na pewno ze mam isc do psychiatry - ZA CO? I tyle. I wiecie ja nie rozumiem nic ze swojego imienia tylko CUDZOZIEMKA i tyle. I tak sie mialam wyniesc no bez adopcji na SKARBKA/ADOLFA/sw Elzbiete i wilka. To jest proces w Niemczech albo do Francji sie nalezy wyniesc. Np zona Andrzeja Leppera tak zostala oddana , wyszla za maz i miala nie pracowac. Ale wyszla za dziecko brygidek tez oddane. Ale czy sie wychodzi za maz przy takim oddaniu? A pracuje w ogole? Czy taka osoba nadaje sie do pracy? A brygidki jak chcialy mna cos w Polsce osiagna to CIPA CHUJ mnie mialy nazwac. Moze tez wiecie tak bym sie szybciej chciala wyniesc z CUDOWNEJ SLASKIEJ??? rodziny i Polski a tak nie umialam sie domyslic ze nie jestem BIOLOGICZNYM DZIECKIEM Bony i Mengelego. Tylko tyle. To wszystko. I sie dowiem ze bez SIKA I GOWNA nie zarobie. No to nie mialam zadnych szans na stala prace i co mi wmawiano. Ja nie wiedzialam o klatwie Wawrzynca NA KRZYZU. Bo o klatwie Wawrzynca cos tam wiedzialam, ale ze to OWAD NA KRZYZU TO NIE.Bo tak bym nie chodzila do kosciola a tak chodzilam i MUSZE CHODZIC DO KONCA BO TO LOGICZNE bo tyle by mi starczylo zeby miec rodzine biologiczna i wiecie Skarbek/Adolf/sw. Elzbieta/wilk i co dalej? Nie wiem. To sie po prostu w tym wszystko traci. Adolf KTORY? i tyle. To byli przywodcy KLONOW sie dowiem. Jeszcze nie bylo to byla I RZESZA i tyle :( No i to wszystko. Prosze o paczke z poczty i do widzenia POLSKO SLASKU. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA??? CZY PACZKA??? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

On mial jechac ten Otton do RPA i cos tam wybudowac. Ja go pozbawilam praw rodzicielskich. Tu tez. No ale wiecie co tu. To bym musiala miec paszport USA i na niemieckim wyjezdzac do USA dawno temu. Kiedy nie pasowalo. Zupelnie. Moze przez to RPA. W ogole nie pasowal mi pass niemiecki ale PRAdziadek tu byl ogrodnikiem u Niemcow. No tylko z tego bo z ojca Mengele - tyle ile. 1%. I nie wiedzialam ze jak zobaczyl Skarbka to odszedl na budowe. Mial isc wyzej na kopalni, a on sie chyba zesral i zsikal i poszedl na budowe. Tak chyba odchodzili na budowe jak zobaczyli Skarbka. A jak sie nie zesrales i zsikales to wyzej na niemieckiej kopalni. Bo czemu ja mam taka opinie straszna? Moze przez to. Bo sik i gowno to stala praca od Jana Ewangelisty. I tak odchodzili gornicy SLASCY na budowe i mieli tam stala prace. Takie cos. Nie wiedzialam o tym moze przez to taka opinia. Albo przez Radziwilowne. Jaka ona byla? Takze zostawcie te moja paczke bo nie wiadomo co tam jest. Naprawde. MOZE WYMIOTY? I wiecie paczka moze byc a ja nie? To nie moze byc paczki. A to jest i tak tylko zeby sie powiesic jak nic wiecej soba nie prezentujesz i poleca wszystkim dane osobowe i POWOLANIE W POLSCE. A przeciez to sa wasze wartosci. I sie bedziecie nazywac CIPA CHUJ bo tak sie nazywaja Slazaki ale maja inne imiona i nazwiska i wszystko cos znaczy. Po slasku oczywiscie. Np. OTTON - to by znaczylo OT TON -kolega sw.Cecyli.No i to jest godnosc Slazaka. A ja mialam RZEKA byc - WYLANIEM ALBO WYLEWEM rozumiem i patykiem - jeszcze w innym jezyku. Tylko nie wiem czy w innym jezyku moze byc takie cos. No i nazwisko - co zrobic z nazwiskiem. Nie pasowalo i tyle. Takze nie umialam myslec rzeka ale tez nie w Polsce. Nazwa miejscowosci jest jeszcze jakas w Polsce. I tak jest Slaska rodzina chyba. Chociaz nie wiem.Nie do konca jeszcze rozumiem Slask. Na razie mam 37 lat. jeszcze nie wszystko zrozumialam. Np. paczka - tam byc moze wszystko i to moze byc, a ja nie.No ale to jest moja paczka. To ani mnie ani paczki. OD DZIECKA!!!A brygidki moga byc. Ja nie ale brygidki tak. I wiecie no to 1 slowo i 20 lat w USA.No ale uratowaly panstwo. A ten mengele to on jest SLazakiem Polakiem? Takie nazwisko? Ale ma rodowod na polskie biznesy. No wiecie z rodowodem nie wygram.jego matka miala na mnie 3 rodowody. Hmmm nie wiem i tyle :( Dawac moja rente - nie renete ale reneta tez moze byc. Czemu nie? A CIPA CHUJ?Czy to sie tak moze nazywac? CIPA CHUJ. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

BEAR to chyba wiecie ja sie tak do Niemiec mialam wyniesc no ale to ze 1. slaskiej rodziny - a mialam taka? 2. bez tej adopcji Skarbek/Adolf/sw. Elzbieta/wilk i bez tego sw. Wawrzynca - takie cos KLATWA BRYGIDEK NA POLSKE ZEBY NIE BYLO NA NIE ZE NIE MOZECIE BYC. I wy bierzecie dalej dzieci z brygidek po chuja w dupie? Zeby sie z was smiali, ze jestescie KOPF ANTY. Bo tego nie mialam . Bo on sie Adolf nazywal i zmienil, ale po co? I on ma w sumie 2 imiona WOJCIECH ADOLF - na pierwsze chyba se tak dal. I tyle. No ale zmienil i tak go nie mialam i Wawrzyncem bo tak go brygidki ograly. Takie cos. A tak to co zle? No cala okradziona z wilkow. I tyle. Takze wiecie mnie i tak by bylo ciezko wyjechac ZE SLASKA do Anglii bo bym nie rozumiala co ja w ogole tu robilam? I wiecie CALE ZYCIE BYM SIE TYM MUSIALA INTERESOWAC i nic by nie pasowalo bo ja w sumie jestem W AFRYCE - wszyscy z Afryki i tyle. No i to takie - tak z Anglii bym byla. No ale nikt mnie nie chcial. Znaczy to skomplikowane. No z tym zdjeciem z indeksu to na pewno. Ale to stara kobyla 20 lat. A wczesniej? I tyle. No ale pisze bardzo ciezko by mi bylo. Ale czemu tez nie wiem. Z tej klatwy i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie no jeszcze oprcz bezrobocia mozna sie smiac ze mnie ze sie nie wydalam nawet na Slasku.Nie mialam za kogo. Jakby sie ktos nazywal CHUJ CIPA. I tyle. No sa podobnne nazwiska ale imienia CHUJ nie bylo. A szkoda. Mozeby cos znaczylo ciekawego i tyle. Nie wiadomo. Skoro jest imie CIPA juz to moze CHJU. Ale nie to CIUL i czy by mieli dzieci? I wiecie byly takie teorie ze Slazaki tak sie mialy nazywac dziewczynki CIPY a chlopaki CIULE i tak wiecej dzieci. Kiedy pasowalo CHUICA CIULICA a chlopak CHUJ CIUl i co z tego? Takie teorie tez byly i sie nie smiejcie bo przeciez was zrozumiec i te slaska rodzine. I z tego jest PEDALSTWO I LESBIJSTWO - z bezdzietnosci. Ale zostalo chyba LESBIJSTWO tylko, a pedalstwo nie. Bo by wyszlo, ze ksieza sie pedala , tak? A powiem wam lepiej juz byc z tego RPA niz z tego Slaska. Przynajmniej jest to panstwo i powinno byc jakies prawo CZLOWIEKA zwlaszcza. A ten Slask - taki piekny sie tak pieknie kojarzy a to jednak CHUJSTWO , CIULSTWO , POJEBSTWO i POJEBANSTWo. I tyle. I zawsze trzeba o tym pamietac. Ja stale o tym pamietam. Niestety. i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA?!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

A wiecie takie IMIE CZY NAZWISKO CHUJA albo HUJA - takie cos. I nie ma dzieci wtedy. Co zrobic jak kobiete nazwa na Slasku HUJA i tyle. Bo wiecie mnie sie podobala kiedys taka roslina z RPA chyba HOJA wiecie. I z tej Hoji nie umialam zejsc. I sie dowiem ze mnie CIPA nazwalali. CHyba HUJA po Bonie. A moze CIPA i mialam se znalexc swojego Ciula i sie z nim POCIULAC w tym POCIULANSTWIE. tyle zrozumialam dzis ze Slaska, a kiedys moze wiecej zrozumiem tylko po co? GDZIE JEST MOJA rENTA - all in all? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość gość
I tyle :(