Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derpinna

impreza na której będzie laska która leci na mojego faceta

Polecane posty

Gość derpinna

i to bardzo , kiedyś kręcili ze sobą ale wybrał m nie niemniej ona mu się podoba... jestem załamana co robić? iść, kusić los czy wyjść na chamkę i nie iść nadmienię że to ładna dziewczyna niestety

Gość nie wyglada na taka krotka
idz ,zdecydowanie . Ewentualnie oboje zostancie w domu . Nie puszczaj go samego .

Gość oficjalnaa
nic tak nie podkręci faceta jak Twoja pewność siebie własnie przy takiej dziewczynie.. idz ! nie poddawaj sie! i pokaż ze to Twoj facet a ona moze sobie jedynie popatrzeć

Gość fblkflkfdlkflkg
Zrób się na bóstwo i idż!

Gość a jamyślęże
ja bym nie szła, raczej nie będziesz się dobrze bawić...

Gość nie wyglada na taka krotka
jesli impreza to tylko razem lub oboje nie idzcie.Nie puszczaj go samego , po co masz go na tacy podwac .Laska bedzie miala ulatwione zadanie do flirtu , podrywu itd.

Gość oficjalnaa
dlaczego ma sie zle bawic? bo jakas suka bedzie na imprezie? przestań! takie osoby trzeba traktować jak powietrze

Gość a jamyślęże
oczywiście miałam na myśli, że bym nie szła i co za tym idzie facet też nie :P zwyczajnie nie miałabym ochoty na nią patrzeć skoro ona tak jej nie lubi i nie chciałoby mi się fatygować na taką imprezę

Gość abababababa
byłam na imprezie gdzie była laska co leciała na mojego chłopaka, a nawet próbowała mi go odbić wcześniej :/ to non stop sie popisywała i gapiła na nas.. ale ja tam miałam wywalone na nią i bardzo dobrze się bawiłam ze swoja grupką znajomych :)

Gość derpinna
pewnie się odpicuje na całego i będzie robić wszystko by koło niego się kręcić , ja piernicze chyba łyknę jakieś prochy na nerwy i pójdę bo paru wspólnych znajomych bardzo nalega na nasze przyjście nie wiem co mogłoby dać jej do zrozumienia, że nie jest dla mnie zagrożeniem...

Gość oficjalnaa
pokaż ze masz ją głeboko. Nawte nie zwracaj na nią uwagi najlepiej, tylko raz puść wymowne spojrzenie, które jej dosadnie da do zrozumienia ze suka nie ma szans ;p pamietaj, ze masz dużą przewage, bo ty go możesz rozbierać rękami, a ona tylko wzrokiem

Gość oficjalnaa
ja miałam taką sytuacje nie raz i u mnie sie zawsze sprawdzało :)

Gość derpinna
dzięki :) tak zrobię