Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia566

Tabletki antykoncepcyjne brak okresu w przerwie ? Możliwa ciaża??? Poradźcie

Polecane posty

Gość Misia566

witam serdecznie wszystkie kobiety. No więc tak jestem teraz po 2 rożnych opakowaniach tabletek antykoncepcyjnych ( dopiero rozpoczęłam antykoncepcję hormonalną) pierwsze opakowanie to były minipigułki ze względu na to iż miałam karmić piersia ale przestałam jeszcze przed zażyciem pierwszej minipigułki w czasie ich a dokladnie po 10 tabletce wystapilo u mnie plamienie które trwaało 10 dni oraz bóle podbrzusza codzienne, zaraz po zakończeniu 1 blistru wzięłam pierwszę tabletkę Cilestu po nich wszytsko bylo ok jedynie mdłości które trwają do dziś w sumie nie wiem czy one maja coś wspólnego z tymi tabletkami bo mdli mnie od jakiś 3 miesięcy obecnie minął 2 dzien 7 dniowej przerwy a ja nadal nie mam okresu jedynie pobolewania podbrzusza ale okresu nie ma na ulotce napisane jest że krawienie powinno wystapić ok 2 dni od odstawienia. 2 razy zdarzylo mi się wziąc tabletkę z opoxnieniem kilkugodzinnym lecz nie mineło 12 godzin stosunki z mężem pomimo zażywania tabletek nigdy z wytryskiem w środku. czy mozliwa jest ciąża? dzis zrobiłam test który wyszedł negatywnie...czy mam powody do niepokoju ???? prosze o pomoc bo ostatnio wpadłam chyba w paranoje przez obawy niechcianej ciązy....

Gość Misia566
dodam także że zauważyłam że zrobiły mi się gruczoły na sutkach i tak jakby mleko powróciło. Ale piersi nie sa bolące.

Gość hohlaaa
z racji że zdarzylo ci sie zapomniec regularnie zazyc tabletki moglas zajsc w niechciana ciaze

Gość ginekolog33333
nie wytłumaczył ???

Gość Misia566
Wytłumaczył ale jeśli sie współżyje to zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo zajścia w ciąże. Dlatego proszę o zrozumienie.

Gość Valvex12
Nie stresujcie dziewczyny, nie spoznilas sie z przyjeciem tabletek o 12h i test wyszedl negatywny ciazy pewnie nie ma, krwawienie z odstawienia ma pojawic sie w tych 7 dniach ja np dostaje dnia 4 a to sa twoje w sumie pierwsze tabletki wiec takie sytuacje sie zdarzaja powinny ustapic po 3 opakowaniu

Gość Misia566
Dziekuję za słowa otuchy ...;) czekam z niecierpliwością jak nigdy na okres he

Gość hormonkiiii
wychodzi na to ze jestes jeszcze swiezo po porodzie na pewno rok jeszcze nie minal takze moze te gruczoły to sprawka hormonów.... a okrees po porodzie dlugo sie reguluje

Gość patolog555
mozesz byc w ciazy w 24 %

Gość gojaa34
ja uwazam ze prawdopodobienstwo kest zniokome