Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfrfghgmj

kto z was też nie lubi brązowych oczy?

Polecane posty

Gość ale z Was dekle
jak mozna oceniac kogos na podstawie tego, na co wplywu nie ma? O gustach sie nie dyskutuje, a to jaki czlowiek jest ksztaltuje w glownej mierze on sam, a.nie kolor oczu, wlosow, skory, etc.

Gość kasaa
JA nie lubię niebieskich bo osoby których nie znoszę takie mają i już mi się żle kojarzą z takim chłodem,mrożne spojrzenie,nieciekawe,lubię zielone,brązowe i bursztynowe są śliczne;)

Gość kazde byle nie czarne
Czarne sa okropne.

Gość ale z Was dekle
nie patrzę na kolor skóry i oczu i daję każdemu

Gość Łiłałiłałiłałiła
A o zielonych co myślicie?

Gość MoonCougar
Jezu, ludzie :/ Ja mam piwne oczy, które bardzo mi się podobają. Kiedy świeci słońce, to one tak fajnie się "iskrzą" :D Ogólnie one są dość duże, może dlatego tak je lubie :D ciekawe jakby to było gdybym miała niebieskie... miałam zielone soczewki i szczerze, to nie chciałabym mieć takiego koloru :P Najpiękniejsze dziewczyny z mojej okolicy mają właśnie brązowe oczy ;D Mi sie wydaje, że ten temat założyła blond osoba o niebieskich oczach którą boli d**a jak widzi piękne, ciemnookie brunetki :D PST. nie jestem fałszywa :D

Gość cool story, bro
Ten temat założyła jakaś niedorobiona istota :D Brązowe, ciemne oczy są najpiękniejsze, takie słodkie, ciepłe, kochane... Te jasne sa zimne, stalowe, takie przeszywające :O Nie lubię patrzeć w niebieskie oczy, ogólnie w jasne nie lubię :O

Gość gość
Mnie brązowe podobają się najmniej. Właśnie dlatego, że są popularne, wielu ludzi takie ma. A tak to każde byleby wyraźne, sam kolor o niczym nie świadczy, są tęczówki niebieskie, które widać z daleka i takie które jakieś są takie mdłe, bez wyrazu. Tak samo z zielenią, szarym, brąz w sumie często się do tego zalicza.

Gość fantastyczny temat!!
tylko frajernia ich nie lubi

Gość gość
oczu się pisze durnoto

Gość gość
Tez nie lubie ciemnych oczu bo jakos mnie przerażają, najbardziej piwne bo pod światło sa czerwone i wyglądają jak od diabła... Sorry za skojarzenie ale tak to mo wyglada. A ciemne czarne to u mężczyzn spoko sa. Kobiety z ciemnymi jakos nie sa atrakcyjne jak dla mnie.

Gość gość
Mnie brazowe wydaja sie ladne poniewaz to cieply kolor. A moje niebieskie takie zimne rybie. Fuuuj