Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1jusstyna1

czy polykacie sperme?

Polecane posty

Gość Self Fish
Perwersja Może dziewczyna napisała o braku szacunku, bo uważa i czułaby się jak SZMATA, gdyby jej partner spuścił się na jej twarz??!! Tak trudno to zrozumieć??Dla niej takie zachowanie jest równoznaczne z brakiem szacunku i koniec,ma takie prawo.To ,że Ty uważasz inaczej, cóż tez masz takie praco.Zależy co kto lubi. To tak jak ona wysikałaby mu się na twarz.....wszystko jest dla ludzi, ale nie wszyscy muszą lubieć te same rzeczy.

Gość MałaNimfomAnka
uwielbiam!

Gość Miszcz kamóflarzu
Spuścić się na twarz nie może ale jak przyjdzie po pijaku i jebnie z otwartej, to może ? :D Kochanie, n ie dyskutuj tylko od razu za włosy i o kolano...o kolano :D:D:D 🖐️ 😘

Gość MałaNimfomAnka
ale na twarz bym nie pozwoliła. Zbyt perwersyjne i czułabym się lekko powiedziawszy zeszmacona.

Gość Self Fish
Miszcz kamóflarzu fajnie,że porównujesz preferencje seksualne do znęcania się fizycznego.🖐️

Gość nie lykajaca
Self fish - dziekuje! 👄 jedyna osoba ktora mnie rozumie. Nie jestem żadna kurwa żeby lykac sperme! Takie jest moje zdanie! I nikt mnie do tego nie zmusi

Gość Zulis
Ok ok drogie Panie:) ale minetki lubicie? i wasze soki tez różnie smakują wiec????

Gość Zulis
Niebiesko zieIona..!:) i całuje cie wtedy w usta?:)

Gość Zulis
Ok. a Ty lubisz?:) jak masz w ustach?:))

Gość Zulis
miało być no to ba czy no to pa?:)) ale tylko bierzesz w usta od twojego faceta? czy od zawsze to lubiłaś?:)

Gość MałaNimfomAnka
NIE ŁYKAJĄCA- ja też nie jestem kurwą a łykam. Więc może nie używaj takich słów, co?

Gość taka nieduża
ja tam lubię na twarz i potem biorę na palce i zlizuję ważne tylko, żeby nie na włosy bo potem problem jest jak przyschnie, mam długie i muszę myć zaraz po a nie zawsze się chce czy są warunki :)

Gość Zulis
MałaNimfomAnka:) i bardzo ładnie ze łykasz:) a co jeszcze lubisz?:)

Gość Zulis
taka nieduża:) przecież to najlepszy balsam na włosy:)

niebiesko zielona już widzę jak połykasz mój miodzik a ja bym wyssał ci do sucha

"Nie jestem żadna k**wa żeby lykac sperme!" Mąż Ci płaci za seks? Że też ja się ustawić nie umiem. 😭 I widzę, że adwokata potrzebujesz. 😴 Kochanie! 🖐️😘 Od dzisiaj bez gotówki nie podchodź. :classic_cool:

Gość Ja84
Perwersja lubisz ciepłą sperme?

Gość ale pierdolenie
Nie kurwa wiesz zanim ją polknie to sobie schladza :O

Gość zboczonyBI wrocek
jak wynika z nicka jestem bi wiec czasami ciągna pałke - co w zasadzie kocham :) TAK zawsze połykam :) uwielbiam ciagnac i czuć jak wulkan ciepłej spermy eksploduje mi w usta :D

Gość Self Fish
Perwersja i MałaNimfomAnka teraz czepiacie się tylko głupiego słowa."KURWA" tylu ludzi go nadużywa,chcąc obrazić kogoś,albo jako przecinek.Więc szkoda czasu na takie czepialstwo.WY LUBICIE ŁYKAĆ, OK!!Alle to ,że inna kobieta tego nie robi,nielubi,nie akceptuje ,nie upoważnia WAS do wyśmiewania i obrażania. Też jestem kobietą i nie łykam.Po prostu nie lubie i już.Co nie znaczy,że się brzydzę swojego partnera lub tworzę jakąś ideologie do tego.Wszystko po prostu zależy od upodobań.

Gość ale pierdolenie
Zaraz przyjdzie ludzki przedmiot i ci powie skoro nie lykasz to jesteś oziebla w łóżku :D

Gość zboczonyBI wrocek
Self Fish -> jesteśoziębłą szmatą! w dodatku egoistkąi kvrwą !

Gość Jak dzieci.
Jak dzieci. Paplać i paplać, ale konkretnych argumentów potwierdzających rację co niektórych brak. :o

nie, nie lubię. Wychodzę z załozenia, że seks ma być przyjemnością, a nie robieniem tego, czego oczekuje od nas partner/partnerka. I tyle.