Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfnfggnnfnfgnfg

CZY ISTNIEJĄ mężatki pow 5-6 lat które nigdy nie zdradziły męża ?

Polecane posty

Gość rozaliaaaaaa
ja, z moim mezem jestem 10 lat, po ślubie 5 i nigdy mi zdrada do glowy nie przyszła!

Gość protkowa
z moim męzem byłam 11 lat-nigdy go nie zdradziłam-teraz żałuję...mogłam pokorzystać z życia a on mógł z rogami chodzić...niestety za uczciwość trzeba zapłacić-miałam takie rogi,że do domu ciężko przez drzwi się przechodziło....:-)

Gość 7 lat po ślubie
Wyglądam bardzo młodo, jestem szczupła, mam ciemną karnację i długie,gęste ciemne (podobno ładne) włosy :-) ogólnie jestem bardzo zadbana manicure i pedicure to podstawa, nie jestem pudernicą maluję tylko trochę rzęsy czasem błyszczyk lub pomadka na usta,podkładów-pudrów nie używam. Na brak powodzenia nie narzekam,mam duże powodzenie u mężczyzn nawet o kilka lat młodszych ode mnie. Było nawet kilku młodych mężczyzn (o 10 lat młodszych) ,zainteresowanych moją osobą. Męża nie zdradziłam :-)

Gość atrakcyjna babcia
38 lat stażu małżeńskiego [z jednym i tym samym małżonkiem], nigdy nie zdradziłam, a okazji miałam sporo. Wiele lat byłam związana z zespołem "Mazowsze".O moim mężu mogę powiedzieć podobnie, nigdy nic do mnie nie dotarło. Jesteśmy rodzicami 3 dzieci [w tym bliźniaki] i 4 wnuków.

Gość jagusiababusia
Kiedyś moja koleżanka powiedziała mi ,że nie ma takiego człowieka , który nie zdradziłby. Pomyślałam sobie, że mierzy własna miarką, bo prowadziła lekki styl zycia -miała męża, spotykała się z innymi facetami, potem się rozwiodła,przezyła kilka związków,a na koniec rozbiła małżeństwo innego facetA I WYSZŁA ZA NIEGO.Byłam siebie pewna jak nikogo innego. Poznałam faceta, przeciwieństwo mojego męża ,zdradziłam .Dziś nie wierzę sobie i nikomu innemu.Mówią że kto zdradzi raz , ten zdradzi i drugi, mam nadzieję do tego nie dopuścic.Mój mąż to porządny człowiek. Jesteśmy 16 lat po ślbie , a zdradziłam go po 12 latach. :)

Tak. 6 lat po ślubie, 9 razem. Nigdy nie zdradziłam i nie zdradzę męża. Zdrada mnie brzydzi. Mój mąż przez te wszystkie lata też mnie nigdy nie zawiódł i też znam jego podejście do zdrady. Do tego jesteśmy swoimi dotychczas jedynymi partnerami seksualnymi i to nam się obojgu podoba :D

Gość Młoda żonaaa...
Ja również :) 5 lat, żadnych zdrad nie było i nie będzie. Mam taką zasadę odkąd tylko zaczęłam sięspotykać z facetami, że jak jestem z kimś to nie zdradzam,nie istnieją dla mnie inni faceci. Kryzysy już miewaliśmy,ogólnie moje małżeństwo nie jest kolorowe, uważam, że mój mąż nie docenia tego co ma i nie zasługuje na to kompletnie..ale póki z nim jestem inni nie wchodzą w grę. Jeśli się rozwiodę to zacznę zauważać innych, chociaż przypuszczam, że nikogo bym nie chciała przez dłuuuższy czas, bo facetów mam po dziurki w nosie.

Gość domson dom
TA MIŁĄ - wyszłaś za mąż mając 19 lat czy stopka jest nieaktualna? I to była wpadka???

No, zawsze zapomnę o aktualizacji stopki. Wyszłam za mąż fakt, wcześnie, bo mając 20 lat. Wpadki absolutnie nie było, dziecko mamy ale planowane, trzy lata po ślubie. A mam obecnie 26 lat i kilka miesięcy :D Zaraz zaktualizuję.

Gość .bjjvgh
vnvccnvcb

Gość nhgfb
odp do tematu Nie istnieją!!!

Staż -16 lat - nigdy :) Dziwne ? Dla mnie oczywiste i normalne :) Miłego dnia :)

Gość gfhgfh
awe1 masz na pewno powyżej 25/26 lat więc to były inne czasy i inne kobiety to co innego. Te dzisiejsze to sama padaka.

Czasy nie mają znaczenia:) Albo się jest uczciwym , porządnym człowiekiem , albo prostakiem bez zasad :) Tak uważam:)

Gość alu.zja
podbijam - staż 20 lat, razem 25 . Pierwszy i jedyny facet. Da się ? Da sie, oczywiście - gdy się na prawdę kocha. Mimo wieku patrzymy na siebie tak jak wtedy gdy byliśmy nastolatkami... I to jest piękne !!! Tym bardziej przeraża mnie to co się teraz dzieje ze związkami, nie potrafię tego zrozumieć, nie ma już prawdziwych, wyższych uczuć :( Smutne to bardzo...:(

Gość Ja jestem po ślubie 7 lat
razem 12 lat. Jestem atrakcyjna, mam duże pwodzenie i choć rzeczywiście czasem kusi - nigdy nie zdradziłam męża.

Gość Wiecie co ??
Teraz takie czasy,że nawet kochanek kochankę najczęściej zdradza ;/ Jest małżeństwo,mąż ma kochankę i jeszcze jedną kochankę. Jak żona ma kochanka,to ten kochanek ma jeszcze inne wyskoki na boku. Bllleee niedobrze się robi od tego wszystkiego :( Miło poczytać,że są wierne żony i mężowie :-)

Gość 17 lat 36 latka
Nigdy obrzydza mnie to....

Gość 17 lat 36 latka
jeden przez całe moje życie

Gość wycinankaaaaa
a liczy sie zdrada w myslach z Bradem Pitem?

ha, ha , ha ! Mam nasdzieję, że się nie liczy :D

KOBIETA atrakcyjna czy niE, jesli od męża nie dostaje co trzeba to zdradzi... Jesli mąż szanuje , okazuje miłość i jest super w łóżku to każda kobieta pozostanie wierna .

Gość fdgdfgfbgf
KOBIETA atrakcyjna czy niE, jesli od męża nie dostaje co trzeba to zdradzi... Jesli mąż szanuje , okazuje miłość i jest super w łóżku to każda kobieta pozostanie wierna . Czyli - mąż ruchacz musi być dlatego prawiczek po 20 roku życia jest skazany na życie w samotności nawet jeśli szanuje i okazuje miłość:(

Gość Ewka W-wa
Ja nie zdradzałam przez 8 lat za to mój mężuś przez 2 lata regularnie posuwał młodszą ode mnie 26 letnią kobietę.

Gość terazSama
Ja przez 12 lat nie zdradziłam i nawet mi to do głowy nie przyszło za to sama byłam zdradzana przez całe chore małżeństwo, straciłam tylko lata przy baranie. Największy jeleń nie ma takich rogów jak ja!. złożyłam pozew, jestem już po 1 sprawie. a co najlepsze o niektórych wiem i te larwy do pięt mi nie dorastają. Niech się gździ na stare lata sam zostanie bo my z dzieckiem mamy go głęboko w d...

Gość 13 lat po ślubie
też nie zdradzilam męża;-)a chetnych nie brakuje , mam powodzenie, uwazam , ze ten 13 rok jest jednym z najlepszych w naszym małżeństwie, mamy 1 dziecko , ale planujemy powiekszyc rodzine;-)

Gość gmdka
"kobiety sa Falszywe jak koty, przywiazane do doznan, orgazmow, przezyc ale tak naprawde nie do osoby" Gdyby stały partner zapewniał im te doznania i orgazmy to nie musiałyby zdradzać... A tak faceci sami są sobie winni

Gość mężatka staż 8 lat
Nie wierzę że nie ma mężatek które nie zdradziły męża po kilku latach małżeństwa no chyba że to skrajne katoliczki albo mało atrakcyjne kobiety!

Gość Barbarra
Ja zdradziłam po dwóch latach w związku.Mąż wyjechał do UK na pół roku i wyszło jak wyszło raz przyszedł jego kolega przyniósł jakieś brandy i stało się...