Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffffinkaaa

co to moze znaczyc? wpadła mu w oko?

Polecane posty

Gość muffffinkaaa

byłam z moim facetem u mojej kolezanki. z facetem krotko sie znam, taka 1-2 tyg. znajomosc dopiero, kilka spotkan za nami. moja kolezanka jest bardzo ładna dziewczyną, podoba się facetom. siedzielismy w 3, gadalismy, glownie ona mu zadawala pytania, bo ona go w gole nie zna, pierwszy raz sie widzieli. wiec byłam tak "z boku" troche tej rozmowy. dzien po, jak do mnie dzwonil, mialam zajety tel, bo akurat z nia rozmawialam, o czym mu pozniej powiedzialam. a on mi sie pyta, czy ja pozdrowilam. ja na to- czy powinnam? a on- jasne, ze tak. no i jak widzicie to jego zachowanie ? to moze oznaczac, ze wpadla mu w oko, jest pod jej wrazeniem? dodam, ze nie jest jakims zakomleksionym facetem, panny na niego tez lecą i on ma tego świadomość.

Gość Prawda objawiona
:O a ja myślałem ,że jestem jakimś niedorozwojem ,ale okazuje się ,że jednak mogę uznać się za inteligentnego

Gość atrakcyjna blondynka
trzeba bylo nie brac nowo poznnaego faceta do ladnej kolezanki...w takich przypadkach atrakcyjne kolezanki to tylko konkurencja:p nie znaczy ze jest pod jej wrazeniem...to zaobserwujesz z czasem...moze tak powiedzial bo chce abys ty byla zazdrosna....przypadkem nie rob scen zazdrosci...krotko sie znacie...poczekaj na rozwoj sytuacji

Gość babiszona
Nie wiem co to znaczy. Ale już kiedyś jakiś facet na forum pisał, że mężczyźni często kochają się w koleżankach swoich dziewczyn :o

Gość pewnie wczoraj przed
zaśnięciem fantazjował jak to kocha się z Twoją ładną koleżanką :)