Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black-Lady

Jaki samochód dla 4 osob.rodziny do 80-100 tyś ???

Polecane posty

Gość Black-Lady

Doradzicie coś ? Ważne,żeby z tyłu zmieściły się dwa foteliki dziecięce i było jeszcze miejsce dla 3 osoby.

Gość ogigocenski olej
kamaz... ;)

Takie pytanie na tym forum to nie jest zbyt dobry pomysł. ;) Ogólnie musisz celować w segment D. A markę i model to już wedle gustu.

Gość Anty pravik91
autosan :D

Gość profesor dr ds niepotrzebnych
Żuk 🖐️

Gość ogigocenski olej
jak zuk to i tarpan sie nada... ;)

Gość no to jak dla mnie
to HYUNDAI ix35 marzy mi sie taki :) daruj sobie kombiaki, w tym tez jest duzo miejsca. Poza tym jak ktoś już Ci powyżej , to forum nie ma działu samochodowego, poszukaj w necie typowego forum, tam często siedzą faecci coś ci doradzą. Z takimi pieniązkami propnuje Ci przejechac po salonach i popytac o oferty wyprzedazowe rocznikow. można kupić praktycznie nowy samochód lub z niewielkim przebiegiem.

Gość tgwtg
kup kombi bo przeciez pewnie wózek jeszcze musze się zmieścić :) proponyje passata w kombi :p

Gość gość
na forum to Ci raczej nikt nic sensownego nie powie, weź idź sobie np. do niech http://www.chodzen.pl/ ogarnij temat i już, bo w ten sposób to nic sensownego się wymyślić nie da

Gość UrszulkaW
To może Honda CR-V auto na prawdę świetne jeżeli chodzi o rodzinę. Przestronne, SUV który poradzi sobie nawet w ciężkich warunkach. Co do ceny to jak najbardziej się zmieścisz nawet w nowym modelu tylko zapoznaj się z ofertą lub przedzwoń do HondaPlaza od razu będziesz mogła sprawdzić go na jeździe próbnej ;)

Gość gość
Za taką cenę to możesz sie pokusic na citroena c4 picasso, a nawet jak tam jeszcze trochę drobnych doiłozysz to i na granda uzbierasz. Nawet 3 foteliki dziecięce tam spokojnie się mieszczą. Wiem coś o tym bo mam trojaczki :)

Gość gość
HAMER

Gość gość
A co ty chłopa nie masz czy on takie beztalencie?

Gość gość
My się z mężem zapatrujemy na ssanga xlv. Cenowo jak za takie gabaryty bardzo dobrze się prezentuje. Mnie się podoba. Technicznie mąż mówi że akurat dla mnie będzie dobry. Co prawda wiąże się to z kredytem, bo początkowo chcieliśmy coś używanego kupić, ale może faktycznie lepiej raz wyłożyć więcej niż później w warsztacie dokładać.

Gość Powlon55
A ja rozważalbym wybor samochodu Honda CR- V i myślę że jeżeli dobrze poszukasz to spokojnie w tym zakresie cenowym znajdziesz to auto. W HondaPlaza możesz złapać się jeszczę na wyprzedaże roczników bądź może w niższej cenie mają go w ofercie aut używanych. Dodatkowo dużą część wtedy ich samochód jest objęta dodatkowo programem Honda Quality Plus czyli roczna gwarancja na elektryk i elementy mechaniczne.

Gość gość
Z własnego doświadczenia powiem jedno - Toyota Avensis w wersji kombi to idealny wybór dla całej rodziny! Kilka dni temu wyjechałem takim pojazdem od http://www.toyota-centrum.pl . Podróżowanie stało się ogromną przyjemnością, nie tylko dla mnie ale i całej rodziny. Na obecną chwilę sporo czasu poświęcamy na rodzinne wycieczki. :) A co najważniejsze, spokojnie zmieściliśmy się w tym budżecie, który sam podałeś. :) Polecam!

Gość gość
ja też ci polecam modele toyoty - auta są niezawodne, a do tego ceny są rozsądne. Spokojnie za te pieniądze znajdziesz coś fajnego. Zerknij sobie zresztą na oferte salonu Toyota Carolina Włochy w Warszawie - tam mają sporo promocji teraz

Gość gość
my byliśmy na jeździe próbnej w salonie carolina toyota ale na woli. Też mamy 4 osobową rodzinę, 2 małych dzieci. Testowaliśmy jakąś toyote w kombi, ale niestety nie pamiętam modelu :( niemniej jednak samochod na tyle duży, że bez problemu się pomieściliśmy :)

Gość BałaMi
Generalnie polecam Toyotę. Bardzo dobre i niezawodne samochody. Mamy od pół roku Avensis kupowane w Warszawie w salonie Carolina Wola. Wyposażenie bardzo fajne, komfrort jazdy dobry. 4 osobowa rodzina spokojnie się mieści

Gość gość
To fajna cena, spokojnie kupisz za to coś sensownego. Nie daj się wkręcić w samochód 4-osobowy, nie opłaca się. My ostatnio patrzeliśmy na oferty u dealera BMW (ostatnio zaczął tam pracować szwagier, jeśli kochasz motoryzację, to nadal szukają ludzi: https://www.praca-dealerbmw.pl/ ). Wydaje mi się, że to naprawdę fajne rozwiązanie, szczególnie dla osób, które zaczynają swoją przygodę z jazdą i dużą rodziną :)

Ja niedawno wypożyczyłam na kilka dni Audi RS3 z wypożyczalni www.bexclusive.pl. Bardzo fajny samochód z dużą ilością miejsca w środku. Myślę, że na pewno Ci się spodoba.

Gość Delicja

Dobre a nawet bardzo dobre samochody mazda produkuje - świetna technologia, bardzo porządne silniki no i świetny design. My kupiliśmy nową w salonie Klimczak w Częstochowie - trafiliśmy tam na bardzo pomocnych i kompetentnych pracowników