Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stąpajaca mocno i uparta

zaczynam tęsknić.......oj niedobrze,niedobrze

Polecane posty

po 2 latach zerwałam ,związek nie związek cholera wie co to było,powiedziałam to koniec i kazałam spakować swoje manatki ,oddać klucz i wyprowadzić się z mojego mieszkania facet lat 30, nie pracuje,nawet jej nie szuka,zawsze jest jakies ale byle się wywinąć z obowiązku,zero wkładu w koszty mieszkania i zycia jako człowiek - super charakter, ciepły,czuły,wyrozumiały,bezkonfliktowy i wogóle naj,typowy romantyk który uważa że ciągłe trzymanie za rękę patrzenie w oczy i mówienie kocham w życiu wystarczy,a sex hmm poprostu rewelka :) jako facet do zycia - zwyczajnie do dupy,zero ambicjiwłasnego zdania,zdecydowania,zyczajne zcwaniactwo i lenistwo byle nie pracować,zwykły pasożyt szukający kobiety która się nim zaopiekuje cholera tęsknię, przyzwyczajenie robi swoje,cięzko jest przetrwac każdy dzień ale muszę, dośc mam juz obietnic bez pokrycia,utrzymywania faceta,karmienia go ,ubierania i martwienia o wszystko to nie jest krótkotrwała sytuacja że facet ma dołki i nie może znaleźć pracy,to lenistwo,przedemną były 2 podobne kobiety które go w jakis sposób utrzymywały wylejcie mi gar zimnej wody na głowę żebym otrzeźwiała bo tęsknię za draniem

Gość xavery_macz
ty kobieto na więcej nie zasługujesz. Miałaś dobrze to sobie "poprawiłaś". Miał rencinę - było źle, miałaś ruchacza - było źle, miałaś z kim pogadać - było źle, jako jedna z niewielu osób cię akceptował jako człowieka - też było źle... To czego ty w ogóle chcesz od życia? Spójrz na siebie, zrób rachunek sumienia, czy ty jesteś taka atrakcyjna, super i zaradna życiowo? Jesteś ideałem, którego wymagasz od faceta? Pustak jesteś i to cała prawda o tobie... Do roboty a nie pierdoły pisać po forach...

Gość nieśmiała dziewczyna2
Tęsknisz, bo się przywiązałaś emocjonalnie. Tak kobiety mają. Pewnie znajdziesz bardziej zaradnego mężczyznę, a wtedy będzie Ci brakowało u niego romantyzmu. Bardzo Ciężko znaleźć ideał, o ile w ogóle taki istnieje. Jeśli CI na nim zależy, może spróbuj dać mu szansę, pomóż znaleźć jakąś robotę, a nuż zasmakuje i jakoś sobie wszystko poukładacie.

Gość kumkadełe
"facet ma dołki i nie może znaleźć pracy" nie "nie moze" tylko zwyczajnie mu sie nie chce, bo po co, skoro zawsze jakas naiwna sponsorka sie znajdzie?

Gość vsdv sverg
Kobieto chcesz miec dzicko n autrzymaniu a nie prawdziwego mezczyzne? Chcesz sie nim cale zycie opiekowac? Chyba tu nie o to chodzi. Trzeba dawac z siebie po rowno. A co jak trafi sie dziecko?

Gość nie ma co tęsknić :P
Po co ci taki facet, nie zmieni się nigdy - chyba, że trafi na taką co sobie nie da wprowadzić pasożyta do domu, może za dobra byłas dla niego za duzo go niańczyłas, pewnie mamusia go zepsuła i już tak zostanie.

Gość Aldona1981
daj mu szansę,ja mialam tak samo,związałam sie potem z zaradnym życiowo i co????brakowało romantyzmu itp.zostawilam zaradnego i spowrotem wrocilam do romantyka:) znalazl prace i jest super ;) dodam ze 2 lata wczesniej nie robil,pomagal mi w firmie zamiast swojej roboty szukac,

Gość daj sobie spokoj i nie tesknij
tez mialam takiego, rozwiodlam sie

Gość Roberrttooooo
Najpierw niech znajdzie robote, a pozniej sie jakos ulozy.

jako jedyna z niewielu osób która mnie traktowała jako człowieka ? a skąd ty o tym wiesz ? i o rencie ? a pracy mojej za mnie nikt nie wykona więc wypraszam sobie takie uwagi,

Gość xavery_macz
zgadłem? zabolała prawda? jeszcze tego brakuje, żeby ktoś coś za ciebie robił... leniom i oszczercom stanowcze NIE!

Gość xavery_macz
zgadłem? zabolała prawda? trafiłaś na dobrego chłopaka a gnoisz go po forach... to bardzo brzydko z twojej strony... ...jeszcze tego brakuje, leniu, żeby ktoś coś za ciebie robił...

Gość hgygyuhuhuh
facet przede wszystkim musi byc facetem! nie chcialabym gotowac swoim dzieciom takiego zycia. ten koleś co ci pisze jak cudownego miałaś faceta niech sam się z nim zwiąże. nie wiem skąd wydał taką opinię skoro sam z nim w związku nie był. :P

Gość stąpająca mocno i uparta
do xavery_macz kolego nie pisałam,że chciałabym aby facet mnie we wszystkim wyręczł,że chcę siedzieć w domu i się lenić,że chcę na kims żerować dla własnej wygody napisałam,że facet powinien być równym partnerem w związku, razem płacimy za mieszkanie,razem dbamy oo prowiant i wszystkie inne podstawowe potrzeby rzecz w tym że mieszkał u mnie za darmo, jadł,czasami coś kupiłam mu do ubrania,nie dbał o wspólność a swoją rentę (na wszelki wypadek) przeznaczał na zapłacenie stancji na której nie mieszkał. proste do zrozumienia, piszę o tym że jako człowiek jest dla mnie bardzo wartościowy ale jako facet do życia jest do niczego, niezaradny i leniwy

Gość kobiety kobiety kobiety
Wspolczuje sytuacji, jak go kochasz postaw mu ultimatum, powiedz mu ze go kochasz ale jezeli chce byc z toba to jak kazdy normalny czlowiek musi miec prace. Niech ja znajdzie i zacznie zarabiac, przetrzymaj go pare miesiecy. Jak zobaczysz ze faktycznie sie stara i ze ma jakakolwiek robote do ktorej chetnie chodzi to wtedy zastanow sie nad powrotem i wspolnym zamieszkaniem. Natomiast jak postawisz facetowi ultimatum i on nie bedzie garnol sie do roboty i bedzie nadal mial wykrety, to ciesz sie kobieto ze masz to za soba!!! Widocznie koles szuka sobie naiwnych lasek co go beda utrzymywaly - iz miloscia to za wiele nie ma wspolnego!!!!! Wiec nie ma co biadolic - tylko daj ultimatum i zobaczysz czy napewno Cie kocha czy tylko jestes jego bankiem z bzykaniem w bonusie...... ps a co on ma za rente? chory jest na cos? a jaka szkole skonczyl?

tak właśnie zrobiłam, postawiłam wszystko na jedną kartę, ma ultimatum, a ja czekam :) pozyjemy zobaczymy

tak właśnie zrobiłam, postawiłam ultimatum, czasami ciężko jest posłuchać rozumu ale cóż....takie życie

a ta renta? a czy on kiedykolwiek pracowal?

a ta renta? to za co? a czy on kiedykolwiek pracowal?

Gość xavery_macz
wow! zgadłem z rentą... to i reszta twojego profilu psychologicznego będzie się zgadzała... :) "jako facet do życia jest do niczego, niezaradny i leniwy", ale zarazem "super charakter, ciepły,czuły,wyrozumiały,bezkonfliktowy i wogóle naj" oraz "a sex hmm poprostu rewelka" - to co to za cudak? w sumie to chyba dobrze że odpuściłaś chłopu, może znajdzie kogoś, kto go doceni a nie tylko będzie wymagał i oczekiwał cudów... hehehe... rozumu mówisz? trzeba go mieć... ale co tam... i powtarzam: do pracy!

pracował

Gość xavery_macz
a ty sie opierniczasz

Gość łłłłłoooaaał
ciekawe kto go na dluzej doceni :D ...

autorko luby pracowal......a cos wiecej na ten temat? Chodzi mi o to czy przez pwoiedzmy wasz 2 letni zwiazek - owy luby pracowal jeden dzien przez jedna godzine, czy tez moze pracowal tydzien a potem przerwa na 3 miesiace i znowu tydzien i kolejne 3 miesiace przerwy? czy tez moze pracowal caly czas a powiedzmy miesiac czy dwa temu stracil prace i usilnie jej szukal az po meisiacu przyszedl marazm i sie chlop poddal ????? i chwilowo zalamal? jak to jest z jego praca? ale szczerze - nawet nie na forum tylko tak sama przed soba sie przyznaj? a jak juz pracowal i mial jakies pieniadze - czy placil za wszystko, robil zakupy, a moze czy tobie cos kupil ladnego ? (tak w ramach rekompensaty za to ze dluzszy czas nie mial pracy? to wane

Gość stąpająco mocno i uparta
jeśli miał zajęcie to dorywcze i to na krótko np,tydzień,dwa, a kasę wydawał na siebie :) mieszkając u mnie nie dokładał się do rachunków,zakupów i wogóle wszystkiego dlatego moja cierpliwośc zwyczajnie się wyczerpała, poczułam się jak sponsorka