Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

gdzie jest moja renta???!!!!

Polecane posty

wiecie ja mam wszystko w zyciu znisczone ZNISZCZONE!!!! po to,zeby rodzina krolewska w Londynie miala racje. ALE W CZYM? I wiecie ja jestem tak ograna ze siedze jak mlot cale zycie w 1 miejscu i na nic nie ma kasy. A ci tu robia wszystko co im kaza i mysla ze za to jest kasa matki.Tu nawet sa biznesy Z DZIECKA W DOLKu. Ta cala wies do wysiedlenia to nie. takie rzeczy.Kamuflarz tego, a ja NAWET SKLEPU.wszystko zniszczone. I oni maja racje? ALE JAKA? Swoja sie dowia. A babcia nie miala SWOJEJ racji? A jaka swoja? Ze zarabiaja zbrodniami. A zalozyciele bankow jak zarabiali? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

swoja sie dowiem - takmialo byc. A janie mam swojej racji ze chce rente? Jak uwazacie - kazdy ma SWOJA racje sie dowiem. A JA MAM SWOJA tez. A po co im te Chiny? Tam sie zywia? Co oni wyprawiaja w tej swojej racji? Ale ja z RPA. To najwazniejsze. I prawidlowo wiecie i teraz wszystko tak idzie RPA. I tyle. Najwazniejsze panstwo na swiecie to jest. Bo czemu niby USA? Czemu? I ja tez mam swoja racje ze najwazniejszy jest ARCHEOLOG. I sienie dam z tego mojego RPA. I kto wygral? A jesc no wiecie OWADy i po nagu w RPA polnocy - no tak wyszlo bo nie dalam wilkow. Ktos mi mial powiedziec - ze wilki padly, dyrektor szkoly padl. Ale w zasadzie kto? i wiecie to miasto KAINOW SLASKICh to sa zera. To sa po prostu zera bo by te wioche rozwalili. Jak to mozliwe ze tu wszyscy tak sie dobrze maja. JAK TO MOZLIWE? Ja tego nie rozumiem i tyle. No i wiecie brygidek nie ma i jedziemy dalej. I ...gdzie moja renta? GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość skończ z tym cdn.
błagam. powiedz po co to piszesz? jeśli chcesz swoją rente to idź się procesuj do skutku. pisząc tu nie poprawiasz swojej sytuacji wręcz pogarszasz. umów się z tym miłym panem i przestań biadolić. PS. naprawdę jeszcze nie jesteś w wariatkowie?

Wiecie janie chcialam temu panu ksieciu Karolowi uwlaczyc tylko jak ma zainteresowania EKSHIBICJONISTYCZNE to niech to UDOWODNI bo wiecie laza za mna a w sumie myslisz ze chodzi o paparazzi - gwiazda nie jestes i ktos za toba lazi. KTO I PO CO? I wiecie ile ja mam kasy a ile oni? I wiecie to jest lazenie za NAGIM W BUSZU, ktory je OWADY i tyle. PO CO? I ten nagi w buszu mysli ze jest ciekawy i moze zostanie gwiazda. Bo chodzi po nagu. Ale ja chodze w ubraniu a oni ja sa ekshibicjonistami to niech to udowodnia bo wiecie ich NIKT DO SADU NIE PODAL bo tego nikt nie rozumial ze ekshibicjonista moze tak lazic ale to trzeba leczyc albo zawod paparazzi i wiecie taki dziennikarz 4 sejse nago. Bo tak sie zachowuja. Ale oni chodza w ubraniach. No to 4 sesje nago i wtedy tez moge isc do sadu - co lazisz za mna EKSHIBICJONISTO bo takie cos - to nie zarobisz, pracy nie ma, wszyscy sie boja. A sa tymi ekshibicjonistami?Maja np 4 sesje nago. I sie dowiem ONI RZADZA. A maja WOJSKO? MAJA ARMIE? Bo tak laza. Jakby mieli wojsko a maja? I zeby mnie aresztowac tak rozumiem. Za co nie wiem. Po prostu stwierdzam fakt ze im chyba wali na leb i tyle. ANIE? A NIE? i kto tam radzi oni czy rzad. Kto rzadzi? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie przemyslecie sobie do konca moj tok rozumowania bo mozecie skonczyc marnie gdyz po prostu oni nie rozumieja JAK ONI NAPRAWDE ZARABIAJA i wiecie oni nie kopaja w ziemi. Niech sobie to przemysla. Zyja wylacznie dzieki Polsce i 2 koralikom tu. Co sadza o czarnym w buszu. Nie istnieje? I tyle. Dlaczego? Dlaczego skreslili Afryke.A Polska to nie jest Afryka? A jak wyglada USA obecne? Co to jest i tyle?Co tam sie dzieje i tyle.I dlaczego. No i ja im sie nie dalam a wy sobie robcie CO CHCECIE. Za swoje zycie rowniez. Bo RPA ma swoja godnosc i koniec. A oni?No wiecie tez ale jakas ta godnosc...malo uczciwa. Jak w RPA. Przykro mi.Aze sie do RPA nie przyznaja to mnie to nie obchodzi. To do mnie tez. Ja prosilam renta z panstwa do panstwa,z banku do banku i przez poczte czy transport pocztowy do domu. CO ONI WSZYSCY MAJA W GLOWACH to ja nie wiem. Gdzie ta paczka jeszcze nie trafi wiecie ja sie nie dam. To sa pieniadze matki, ja sie z nia musze liczyc i koniec. Ona ma swoje , ja renta za poniewieranie mnie i wiecie przy zdrowym rozumie takiego konca bym nie miala - jeszcze Wawrzyncem we mnie.No ja to mialam wiedziec :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie brygidki oddaly zycie za WAWRZYNCA , ze NIEKULTURALNY na krzyzu byl. I tyle. Ale nie o to chodzi. O to zeby NIE BYLO KORFANTEGO. Wszystko tylko nie Korfanty. KOPFANTY. Bo wszystko na nie. Ale on jest. Bo pilsudski jest nizej i tyle. Dzieki mojemu ojcu.I tyle. Nie ma szkol jest Korfanty i krzyzaki sa. Zle? Nie wiem.Lepsze to niz te glupie szkoly. I jan Ewangelista i bez gwiazd. I niech sobie leca dalej. A ja jestem z RPA. A rodowod od jana Ewangelisty mam. I wiecie matka mowila ze Kaplica Milosierdzia Bozego w RPA i ...sie powiesila. A kaplica sw.jana Ewangelisty?Czy to mialoby wiecej sensu?Ityle. No ale sie powiesila. I tyle. GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość domnaiiiirobotna
To jedziesz ze mną do UK czy kurwa nie????

Zobaczcie jak dziala KOPF ANTY? Zabija brygidki. Jak zrobic zeby go nie bylo i zeby mogly byc brygidki. Nie wiem. Nastepny zestaw to samo. Wawrzyncem na krzyzu na mnie nasrac i tak dalej i kazac mi zyc i szkola najwazniejsza - taka nienawisc. I wiecie znajda znowu dziecko w Polsce zeby takie cos z nim robic? Jak to dziecko /czlowiek konczy? Na krzyzu chyba. Tak sie zaczynaja krzyze. Ale czyje. W Polsce krzyzowali z takich jakichs powodow nie? Czy byl Chrystus czy nie kulturalny na krzyzu. Bo wiecie w USA przeze mnie??? krzyzowali prostytutki i kto zaskarzyl brygidki za to i za to USA zrobilo sie JEDNYM ZERSTWEM. I tyle. tak mi sie wydaje. Nie mysle w ogole USA. Indianami. Gdzie oni? No a reszta? Co to ma byc? Zielone Swiatki. A co oni robia? Kto ukrzyzowal prostytutki za pieniadze z rodziny krolewskiej? Czyzbym dlatego nie umiala dostac tej renty mej? Ale jest Korfanty. I chyba chcieli z nimi skonczyc, ale niczego nie umieli im udowodnic. I za co sa skreslone polskie Zielone Swiatki. Takie cos to jest. No to jest Kopf anty i renta moja. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

I wiecie tak leci Rosja i tak jestem wyrzucona z pracy po 1dniu w pralni. A reszta bez sensu bo mi Niemcy przestali pasowac. Ze baby w Rosji krzyzuja popow i OBDZIERAJA ZE SKORY. I wiecie ten Kopf anty mial tak skonczyc bo oddany byl na Wawrzynca chyba, a on sie powiesil.Eee slabo. takie cos to jest. I w USA chcieli im Zielone Swiatki przywalic i wszystko padlo przez klase Stalina bo nie wiedzialy o co chodzi. O sw.Wawrzynca z Polski - o takie cos. Krzyzowanie dzieci czy doroslych osob brygidek oddaanych na Wawrzynca - to na krzyz. I z tego chyba te prostytutki krzyzowali w USA. tylko ze na krzyz szly te dzieci i ja tak nie skonczylam bo bylam Skarbek/Hitler/sw. Elzbieta/wilk. To od ojca. A brygidki na krzyz mnie wyslaly.Ale nie daly rady mnie ukrzyzowac. najwyzej gwalt. Czemu? Zeby mogly byc. I teraz zniknely i codalej?Aklasa Stalina w Holandii to Rosjanki. One nie sa Holenderkami to od razu skreslam i tyle. Co dalej? GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie jakos tak -w Rosji popow krzyzuja - zlych ojcow co sie zenic nie chca. I tyle. I wiecie ja tak bylam oddana bo mam WINCETEGO a PAULO i to trzeba uwazac. Ciekawe czy to pamietaja - taki swiety jak miales go to moze z brygidek na ukrzyzowania na OWADA - i wiecie byl krzyz normalny i na owada. Takie rzeczy.I moze widza ze mam WINCETEGO A PAULO i chodza zeby na krzyz mnie wpierdolic i wiecie tak zarabiac dalej , ale wiecie konta, banki , kredyty. Wiecie wszystko i tak dalej.No i tyle chyba na razie. GDZIE TA MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

I wiecie takjak ja byla oddana zona Leppera. I jest we francji teraz BYLA BRYGIDKA chyba. Moze ona tak powiedziec? Nie wiem. I ja tak lece. Nia teraz. I tyle. Ze ALE ONI SA WSZYSCY i tyle. Ladnie urzadzili nastepna rodzine. Nie ma co.I kto ich zaskarzy?:( GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość dsccfdx
gdzie ty sie podziewasz?? :(

Gość kiedyś był tu taki temat
że owca miała wypadek i nie żyje... i że podobno była projektem... nie wiem, czy to prawda, ale faktem jest, że od tamtego czasu nie pisze... przynajmniej nie pod tym nickiem.

Gość iuoiuoiiuioi
ja ja widziałam niedawno na jednym topiku...

Gość eqrf43qdr4
owca pisała ostatnio jako floraifauna znowu jakieś bzdety :p więc żyje i ma się dobrze :p

HAHAHA, a kto wam napowiadal tych bzdur o wypadku ,ze nie zyje? pewnie ona sama, gdy zmartwychwstała "Owca" teraz szaleje na innym forum ,i to jak,teraz gdzie indziej łyka zachwyt sławą ,i az iskry idą co ona tworzy :D :D

Gość siuskiaknki
widzialam ja wczoraj w clubie gogo machala mi dupeczka i cycami przed oczami na stole :D