Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znienawidzilamgo

Facet który ma żone i dziecko był moim ukochanym

Polecane posty

Gość znienawidzilamgo

witam wszystie kobiety na tym portalu chcialabym, opowiedziec swoja historie, a wiec poznalam go ponad rok temu, podobal mi sie, gral na zwloke ze jest nieszczesliwy, smutny, ze matka go zostawila. Wrzucal na swojego ojca, ze ma druga zone ktora nie potrafi gotowac, ze go wyrzuca z domu, i musi czasem u mnie nocowac, bo ojciec go nienawidzi, czesto na inego krzyczy. Okey kochalam go, pomagala mu kilkaktornie, az do wczoraj. Przyjechal nowym autem a poniewaz jest mi dluzny pieniadze dal mi 400 zł.... z 4 tysiecy oddal tylko 400 zl. Na co ja odparlam , ze jak masz pieniadze na samochody to chyba powinienes tez meic pieniadze na oddanie dlugu. wieloktornie plakalam z jego powodu, wczoraj takze sie rozplakalam, ze jest zimny i nieczuly. Z reguly jestem silna psychiczne dlastego tezs siadlam w samochod ze swoja rodzicielka i pojechalam do niego do domu, rzekomego domu. Podszedl do mnie jego ojciec,ktory jest bardzo dobrym milym czlowiekiem, ojciec nie ma z nim kontaktu juz 2 lata ostatin raz go widzial,. okazalo sie ze wogole nie mieszka z ojciem, okazalo sie ze ma zone i dziecko. Regularnie ja zdradza,ale do tego dojdziemy potem. Rozplakalam sie myslalam ze zemdleje jak sie tego wszystkiego dowiedzialam, ojhciuec podal mi jego inny adres zamieszkania. Dom ktory wynajmuje,. a w zasadzie zniszczonmy dom przypominajacy tro0che rudere, gdzie nie ma lazienki. W miedzyczasie n apisalam mu sms ze ma fajnego ojca, zabral zone i dziecko i uciekl ,okazal sie zwyklym tchorzem. Czuje sie wykorzystana, oszukanma i ogolnie wypruta emocjonalnie, lecz najbardziej szkoda jest mi tej kobiety i dziecka. Jak sie dowiedzialam bedac ze mna i mieszkajac ze mna pod jednym dachem, wynajmowalismy razem mieszkanie. MiaL ZONE w innbym domu,dziecko i co najlepsze spotykal sie tez z innymi kobietami. To czlowiek bardzo zakompleksiony, moze przez to ze w dziecinstwie porzucila go matka, do ktorej jest strasznie podobny. Dowiedzialam sie wielu ciekawych rzeczy o nim, ze nie doklada sie do domu, gra w casynie, rozbioja sie samochodami, robi co mu sie rzewnie podoba. Pozatym udaje uczciwego, takiego cichociemnego, ze on by w zyciuy nikogo nie zdradzil. nie dosc ze oszukal m,nie to oszukiwal zone , dziecko i inne kobiety, dzieckiem podobno wogole sie nie zajmuje, on powinien sie leczyc psychicznie moim zdaniem. Dlatego tez chcialabym przestrzec was kobiety przed takimi zachowaniami, ja tak m ocno go kcohalam, ufalam mu, jednak on tak mnie wykorzystal, na szczescie jestem twarda i silna babka. o wszystkim poinformowalam jego rodzine, sasiadow, kolegow i narobilam mu troszeczke bigosu w pracy, myslal ze jest nietykalny, nieosiagalny i bedzie zawsze spadal bezkarnie na 4 lapy jak kot, zadna poprzednia jego kobieta poniewaz mam z nimi kontakt nie wiedziala tak smao jak ja o jergo zonie i dziecku, klamal i je ze kocha, ze pragnie ich i ogolnie tego podobne rzeczy. My kobiety jestesmy z natury naiwne, ja dalam sie zlapac na takie rzeczy, na opowiastki o tym jak to on kocha, jeszcze do tej pory jestem w szoku i nie moge u8wierzyc ze tyo wszystko dzieje sie naprawde, to sie nadaje do ukrytej prawdy, on nie szanuje siebie ot co zwykle scierwo, nie przeszkadza mu spac z kazda jedna, ja mam obrzydzenie do neigo,

Gość mnhnvbh
Facet który ma żone i dziecko był moim ukochanym Na takich to lecicie. Trzeba zdradzać i być draniem by Was zainteresować.

Gość znienawidzilamgo
ja na niego lecialam bo myslalam ze nie ma zony i dziecka, wczoraj po 1.5 roku dowiedzialam sie ze ma, wiec dobrze wczytuj sie w tekst.

Gość znienawidzilamgo
wq zyciu bym nie chciala faceta z dzieckiem i zona na karku, ot co zwuklyu oszust co sie nie przyznawal do tego jaki jest naprawde, on chyba ma schizofrenie jakies urojenia nie wiem jak to nazwac, wiedzie podwojne zycie...

Gość bjbjkk
przebadaj sie lepiej na choroby przenoszone droga plciowa...

Gość znienawidzilamgo
niestety nie tomasz lubowski....facet jest zlubelszczyzny najlepsze jest to ze czuje sie bezkarny! nie pozwolmy sie tak traktowac! niech nie mysla tacy cwaniaqcy ze za bezkarni i beda wykorzystywac tak kobiety, nie tylko ja nie wiedzialam o jego zonie! jest 4 inne kobiety z ktorymi mam kontakt i sa w szoku ze tak zrobilam i sa w szoku ze bedac z nimi w 3 letnich zwiazkach, nie wiedzialy o tym!

Gość znienawidzilamgo
ja jestem twarda babka i dam sobie rade, ale chce pokazac ze takie swinie istnieja! oni czuja sie bezkarni, cwaniacza, prowadza zycie na jakie ich nie stac, najlepsze jest to ze facet wozi sie drogimi samochodami, nosi markowe ubrania, prowadzi podwojne zycie, mieszka w ruderze, z zona i dzieckiem , gdzie nie ma lazienki nawet...