Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomyslu :/

Co zrobic z kg surowej szynki?

Polecane posty

Gość nie mam pomyslu :/

J.w Nie mam ochoty na gulasz,ani na pieczona szynke,ani na bitki,ani na kotlety :/ Nie mam na nic checi,chcialabym zrobic cos innego,macie jakies pomysly?Nie wiem,moze jakies eskalopki by sie dalo?Albo czyms ja nadziac?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja pani wasza
po co kupujesz jak nie wiesz co zrobic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fxfxdx
albo oddać potrzebującym jak nie jesteś głodna?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fxfxdx
oni na pewno nie będą wybrzydzać że tego nie i tego nie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam pomyslu :/
Bardzo ciekawe te Wasze pomysly ;P Mialam ja w zamrazalniku,rozmrozilam,a teraz stwierdzilam,ze nie mam ochoty na gulasz,ktory mialam w planach ;) I tak bym sobie zjadla cos nowego z takiej szynki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zrób z niej zrazy
jw

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pokroić w plastry, cebule w ósemki, ziemniaki tez, przyprawy i do rękawa do pieczenia na 1,30 h do piekarnika

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmielić z cebulą i czosnkiem
dodać pomidory z puszki , będzie sos do makaronu najlepiej ciemnego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wypowiadam się .....
bardzo dobre z szynki są zawijane nie raz robiłam ...rozbijasz jak kotlety.....posypujesz solą o pieprzem.... układasz boczek surowy w plasterkach....plaster ogórka kiszonego....cebulkę ...zawijasz i albo spinasz wykałaczką albo owijasz bawełnianą nitką...smażysz na złoto brązowy kolor ...podlewasz wodą i pieczesz na wolnym ogniu ok godziny....sos wychodzi pycha a i mięso jest mięciutkie a dzięki plastrowi boczku nie jest suche ...polecam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam pomyslu :/
Zrazy?ooo,zaraz sobie poszukam przepisu :D Dziekuje :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam pomyslu :/
Jakie fajne te Wasze pomysly,super :D Dziekuje bardzo,teraz tylko musze sie zastanowic co wybrac,bo wszystko brzmi fantastycznie :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×