Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terazsapink

zafarbowaly mi sie paznokcie

Polecane posty

Gość terazsapink

pomalowalam paznokcie na czerwono dobrym lakierem, teraz jak zmylam lakier mam rozowe paznokcie,a przed pomalowaniem nalozylam przeciez baze na paznokcie ..wtf??pierwszy raz mi sie zdarzylo i teraz nie moge tego zmyc:(((

Gość mam taki jeden trik na to
pomaluj na czarno, po zmyciu odbarwienia znikną serio poza tym to dziwne, że pomimo bazy paznokcie się zafarbowały

Gość widzisz a nie grzmisz ...
ja też ostatni się doprawiłam - i nóg mialam żółte i u rąk sine :) U nóg kosmetyczka mocno zmatowiła płytke i nawet frencz nie przebija. U rąk mam dalej sine. Boje się ścierać bo nie chce osłabić tym bardziej że mam długie, bezbarwny bo tym najcześciej sie maluje odpada :(

Gość terazsapink
wzielam pilnik i spilowalam ta warstwe rozowa.Mialam dlugie paznokcie i obcielam cale kocowki.Teraz sa krotkie:( ale szybko mi rosna:)Wlasnie teraz sie zastanawiam czy ja faktycznie ta baze polozylam hmmm ale chyba tak, na drugi raz poloze 2 razy.Musze powiedziec ze od kiedy uzywam tej bazy moje paznokcie sa mocniejsze i nie lamia sie!naprawde widac roznice! nazywa sie Chi ceramic base.A znacie cos na skorki bo mam strasznie suche wokol paznokci a kremy do rak nie pomagaja, pozdrawiam :)

oliwa z oliwek , tylko i wylącznie. Ja w te preparaty nie wierze. NO chyba też będę musiała ściać , bo jak spiłuje bardzo to sie połamia ....

Gość terazsapink
ale mam moczyc te rece w oliwie przez np 10 min czy jak??:)

Lekko podgrzej i mocz raz w tyg. Potem krem. Ja oprócz tego wsmarowuje troche w skórki jak mi sie przypomni

Gość terazsapink
dzieki wyprobuje!