Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszka1986

FACET NAMAWIA MNIE NA SEKS W TRÓJKĄCIE......... CO ROBIC?

Polecane posty

Gość muszka1986

NA DODATEK poznal juz jakiegos typa, ma 31 lat i wlasnie wrocilismy ze spotkania z nim na kawie w kawiarni tylko zapoznawczo bo nie zgodilam sie poki co.... jestesmy razem 3 i pol roku moj ma 29 lat ja 26... co o tym sadizcie? nigdy czegos tkaiego nie probowalam ale z jakiegos powodu on ciagle namawia....... boje sie ze bede zalowac. co wy na to? mnie w zasadize nie kreic seks z dwoma ale kto wie skad amm wieziec jak nie probowalam....

Gość muszka1986
skorzystalybyscie? wiedze ze go to kreci,ja bym sie bez tego mogla obejsc

ja nie zgodziłabym się.jak by mi facet zaproponował trójkąt, to bym sie zastanowiła głęboko nad tym związkiem

Gość anonimowy forumowicz
Poka cycki, to ci napiszę, co my na to 🖐️

Gość muszka1986
tzn oboje jestesmy hereto.. a ten koles bi.... od dluzszego czasu moj K rzucal jakies tkaie aluzje ale raczej dla zartu... a tu dzisiaj mowi saiada, jedizemy na kawe.... w drodze sie diowiedizalam o co chodiz.......

Gość lnabvcvcvb
muszka1986 je4stes dla swojegfo faceta nikim,ot po prostu rzęcza,którą można sie podzielić z kimkoliwek. SWOJEJ KOBIETY I SAMOCHODU SIĘ NIE POŻYCZA.

Gość muszka1986
o matko... tak nie kocha mnie bla bla bla..... wiem ze kochs bo okazuje to codizennie i nie mowie tu o mowieniu kocham ci itp... nie czujemy monotonii w zwiazku, no bynajmniej ja, a napewno nie w lozku... ale mam wrazenie ze to jego fantazja, cos co zawssze chcial zrobic....

Gość Prawda objawiona
haha uciekaj jak najszybciej z tego związku dziś bedzie jakiś koleś ,który będzie miał niby prawo współżyć z Tobą ,a potem każe Ci się stukać z innymi za kasę. szanuj się kobieto

Gość lnabvcvcvb
muszka1986 nie pisałam nic o kochaniu.Napisałam,ze jestes dla niego rzeczą,którą mogłby z kimkolwiek sie podzielic. Jakby ktos cie chciał zgwałcic,to nie stawiał by oporu,bo bałby sie,a poza tym czułby chyba podniecenie jakby widział,ze ktos cie posuwa.

Ma taką fantazje po prostu i już , może go to kręcić. Nie rób nic na siłe bo jeśli ty tego nie chcesz to nie sprawi ci to żadnej przyjemności .

Gość muszka1986
w sumie to nie wiem cyz chcem, jest mi dobrze jak jest, nie potrzebuje udziwnien nie czuje rutyny. ale z drugiej strony to pociagajaca wizja prawda? ktos byl w tkaim ukladize?

Gość badylarz
jezeli na poczatek zaproponowal 2m+k tzn ze chce zobaczyc jak bierze Cie inny ale i takie fantazje sa:-)

Słuchaj musisz sama się nad tym zastanowić i mieć pewność że tego chcesz inaczej będziesz sie dręczyć, porozmawiaj szczerze ze swoim facetem i powiedz mu o swoich obawach

jeśli nie jesteś pewna że chcesz takiego seksu to tego nie rób, pogadaj ze swoim facetem o tym

jeśli nie jesteś pewna że chcesz takiego seksu to tego nie rób, pogadaj ze swoim facetem o tym

Gość ghetanet
mój namawiał mnie też na trójkącik czyli ja on i jakaś dziewczyna ale nie rozumiem że ty i jakiś chłopak co on będzie z tego miał że jego kolega będzie cię tego. A jak dziewczyna jest to inna sprawa i mi dobrze i dla chłopaka. Nie rozumiem

Gość ghetanet
mój namawiał mnie też na trójkącik czyli ja on i jakaś dziewczyna ale nie rozumiem że ty i jakiś chłopak co on będzie z tego miał że jego kolega będzie cię tego. A jak dziewczyna jest to inna sprawa i mi dobrze i dla chłopaka. Nie rozumiem

Gość ghetanet

Gość muszka1986
mowilam, a on "przestan seks to tylko seks...." ja na to taa a potem bedizesz chcial zamiany mkk a on ze nie jesli nie chce. mowil ze w jakims stopniu go to kreci i chcialby to zobacyzc. mi to w sumie obojetne, boje sie ttylko zeby potem nie zaczal mi tego wypominac...................

Gość ghetanet
to niewiem zrób jak uwarzasz ale dziwne trochę to że go kręci to że ty z jego kolegą i on. Może być tak że będzie ci wypominał że robiliście to z jego kolegą i że teraz on chce z jakąś koleżanką

Gość muszka1986
no pytalam wlasnie czemu nie chce mkk a on "a po h*j. mam tylko jednego kutasa" :D

Gość ghetanet
niewiem ale jak dla mnie to on trochę dziwny jak mu sie marzy seks z toba i jego kolega może być pozniej tak że on ci to wypomni i potem będzie chciał spróbować z koleżanką bo u mojej znajomej tak już było

Gość lnabvcvcvb
muszka1986 :-) chcem,ale głupol z ciebie .

wpisz sobie w wyszukiwarce erotycznego kafe "trójkąt" i sporo Ci tpoiców wyskoczy. poczytaj sobie. szczególnie jeden daje do myślenia. jak panna opisała co się stało i potem pisała że nie może z mężem wytrzymać, a ostatnie jej wpisy to to że wystąpili w sądzie o rozwód. wszystko właśnie przez trójkąt.

wpisz sobie w wyszukiwarce erotycznego kafe "trójkąt" i sporo Ci tpoiców wyskoczy. poczytaj sobie. szczególnie jeden daje do myślenia. jak panna opisała co się stało i potem pisała że nie może z mężem wytrzymać, a ostatnie jej wpisy to to że wystąpili w sądzie o rozwód. wszystko właśnie przez trójkąt.

Gość Zulis
muszka1986:)próbuj może Ci się spodoba:)

Gość ghetanet
dla mnie to troche dziwne jest to znaczy on jak to może kogos kręcić jak jakis facet posuwa jego laskę ale mnejsza o to. Napewno ci to wypomni za jakiś czas że robiłaś to z jego kolega i on teraz chcę z koleżanką u mojej znajomej tak juz było i pozniej żałowała ze się zgodziła

Gość ghetanet
kurwa naet mi się zacina i nie mogłam wysłać dlatego sorki za te powtórki

Gość muszka1986
ale to nien jest jego kolega, poznał go rano przez internet