Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszka1986

FACET NAMAWIA MNIE NA SEKS W TRÓJKĄCIE......... CO ROBIC?

Polecane posty

Gość ale jeśli tej fantazji nie
i tak źle i tak niedobrze, nie zazdroszczę Ci, ale jeśli bardzo Cię kocha to nie zrobi Ci tego, nie zdradzi Cię, tak myślę. Ale jak sama pewnie wiesz, w necie pełno tego typu anonsów, że żona nie chce się zgodzić na trójkąt, więc szuka kochanki lub do jakiejś pary chętnie się przyłączy. Smutne to jest. Jesteś w podbramkowej sytuacji. Mam nadzieję, że szczera rozmowa z Twoim partnerem rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości. Powodzenia

Gość ale jeśli tej fantazji nie
Być może, że chce Cię uszczęśliwić na siłę. Musisz z nim o tym wszystkim koniecznie pogadać co o tym wszystkim myślisz etc.

Gość 123456789852456
Po prostu się zgodzić i nie słuchać purytańskich wypocin kobiet i mężczyzn, ktorzy węszą spisek i zdradę... Będziesz chciała odwrócić role w trójkącie to zaproponujesz mu kobietę, spodoba ci się, to będzie to radość dla was obojga. Jeśli jest to jego fantazja to powinnaś się cieszyć, ze chce zrealizować ja z tobą (jak piszesz kochana kobieta), a nie szuka tego "na boku". Nie zapewnisz mu tego ty, zapewni inna... Co przyniesie przyszłość tego nie wie nikt... Nie martw sie na zapas...