Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanciaa23.

Czy ktoras z was nie odczuwala bolesnych ruchow przez cala ciaze tylko delikatne

Polecane posty

Gość hanciaa23.

Jestem w 34 tygodniu ciazy i ruchy dziecka sa wyczuwalne, dosc mocne, ale nigdy nie czulam takich bolesnych kopniakow, o ktorych wszedzie tyle slysze. Dziewczyny, ktore sa na tym samym etapie ciazy co ja odczuwaja bolesne ruchy, kopanie po zebrach, narzadach a u mnie spokojnie. Dzieco rozwija sie dobrze.

Jestem w 33 tc, nie bola mnie kopniaki. Chyba ze mala trafi w pecherz to lece do toalety.

Gość teodorcia
Przez cala.ciaze nie bylo ani jednego ruchu,ktory by mnie zabolal. myslalam,ze taki spokojny dzieciak mi sie trafil,ale nic podobnego-po tej stronie wyszzedl z niej diabel :p Niektore kobiety to nawet tyle nie czuja -prawie zupelnie nic.

Gość u mnie to samo co u osoby
powyżej synek w brzuchu - anioł, spokojniutki, delikatny, nigdy nie dostałam od niego żadnego mocnego kuksańca natomiast, gdy urodził się totalne przeciwieństwo, po prostu wulkan energii

moje też nie kopały, a wcale super spokojne nie są, w ogóle w brzuchu byly dośc leniwe

Gość ????????????????????????!!!!!!
ja bardzo szybko odczuwalam bolesne ruchy, corka lubiala czesto sie przekrecac np. w poprzeg brzucha a byla spora wiec nie dosc ze mialam wielki brzuch, ona co rusz dawaala kopa z kolanka albo lokciem gdzies od 33 tyg spalam na siedzaco bo na olecahc nie wolno a jak sie kaladlam na bok to cisnela mnie lokciem a na drugim kolanem

Gość ????????????????????????!!!!!!
*poprzek

Gość Mam pytanie do Pań które,,,,,,
Ja nie miałam wielkiego brzucha ciążowego choc jestem przy kości,i nie miałam bolesnych kopniaków.Jedynie kiedy miałam pełny pęcherz a nie miałam po drodze toalety to taki kopnik w pecherz bywał bolesny,ale nigdy nei czułam napierania na organy wewnetrzne :) ciaże miałam idelaną .