Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na zawsze twoja M

2 tygodniowy pamietnik

Polecane posty

Gość na zawsze twoja M

13 dni za tyle cie zobacze... juz tesknie mimo ze widzialam cie wczoraj, kocham cie tak bardzo, jestes najepsza rzecza ktora mnie spotkala, na kazdym krokku udowadniasz mi ze jestes idealny. 13 dni bez ciebie, nie wiem czy dam rade. kocham i tesknie

Gość o! jej!
dasz rade, co to jest 13 dni

Gość o rany to straszne
nazwałaś go rzeczą - czy to jakiś wibrator ?

Gość na zawsze twoja M
12 dni... tyle nas dzieli 12 dni i 3000km. Wczoraj wieczorem nawet dobrze sie bawilam, troche zapomnialam o tesknocie, ale dzis masakra. Bylo w porzadku dopoki nie powidziales mi ze teksnisz. Nie moge sie doczekac naszego spotkania, wyobrazam sobie go caly czas. A tak w ogole sniles mi sie dzisiaj, to byk piekny sen. Szkoda ze nie bylo cie obok minie jak sie obudzilam rano... no wlasnie poranki sa najgorsze wtedy tesknie najbardziej. Nie mam juz sily bez ciebie... kocham cie, kocham cie kochac.

Gość na zawsze twoja M
11 dni... bywaly lepsze noce, tesknie i juz, mam nadzieje ze dzisiejszy dzien zleci szybko. Chce sie do ciebie przytulic, chce cie pocalowac, chce byc przy tobie. Za 11 dni bede najszczesliwsza osoba na swiecie. 11 dni to nie jest duzo ale 11 dni bez ciebie to wiecznosc. Tydzien temu spedzlismy razem bardzo fajny wieczor a dzis bede mogla tylko powspominac. Czasem mi sie wydaje ze zwariuje, ale musze znalezc sile dla ciebie. Dziekuje ze jestes. Kocham.

Gość olimpininaa
kobieto nie ośmieszaj się. co to2 tygodnie? przecież to chwila...moja siostra ma męża marynarza, zdarza się, że nie ma go 5 miesięcy, potrafisz to sobie w ogóle wyobrazić?

Gość olimpininaa
koleś pewnie poleciał na wakacje, dobrze sie bawi, a Ty tęsknisz i zamulasz:D

Gość na zawsze twoja M
to ja jestem na wakacjach

Gość kasunkkka
masakra...jesteś na wakajach, które pewnie kupę kasy kosztowały, 3000 km dalej czyli pewnia jakaś Hiszapnia i zamiast cieszyć się i korzystać to Ty zamulasz, wiesz sie dziewczyno ogarnij, wiesz ilu ludzi marzy o tym, żeby na wakacje lecieć? poza tym nikt Cię tam chyba siłą nie ciągnął, masz chyba swój rozum i sama możesz podejmować decyzje, no chyba, że masz 15 lat, ale jeśli tak to o jakiej my w ogóle miłości mówimy...

Gość notatkiozyciu.pl
a skąd wiesz, że i on tak tęskni? żyj własnym życiem, nie wiś na facecie!

Gość na zawsze twoja M
to nie sa do konca takie wakacje w sensie ze odpoczynek i nie nie jest to hiszpania, zreszta nie wazne. Powiedzmy ze jestem tu bardziej sluzbowo i nie zamulam caly czas, potrafie sie dobrze bawic, a teraz dopiero doceniam to co "mam". Moze wyglada to jakbym byla caly czas smutna, ale pisze tylko wtedy gdy mam gorsza chwile, a wtedy odrazu robi sie latwiej. Wlasciwie nie musicie odpowiadac na ten temat, to jest tylko i wylacznie dla mnie:) Pozdrawiam.

Gość na zawsze twoja M
10 dni... wczoraj wieczorem bylo naprawde ok, ale mimo to tesknie i brakuje mi ciebie. Kochm :)

Gość na zawsze twoja M
8 dni... tesknie, chce sie do ciebie przytulic. Nie moge sie doczekac naszego spotkania. Jestes dla mnie najwazniejsza osoba na swiecie, kocham cie, kocham twoj usmiech. Chce cie miec juz przy sobie.

Gość na zawsze twoja M
7 dni... mam dosc pol nocy nie przespanej, glowa mnie boli. Tesnie i mam dola ale to juz z innego powodu. Musze dac jakos rade. Chcialabym jedna rzecz tutaj zrobic na pewno poprawilo by mi to humor, zobaczymy. Kocham.

Gość na zawsze twoja M
5 dni... kocham kocham kocham kocham kocham

Gość na zawsze twoja M
4 dni... Nie moge sie doczekac. Kocham i tesnie.

Gość na zawsze twoja M
3 dni... Za 3 dni bede najszesliwsza osoba na swiecie.

Gość na zawsze twoja M
2 dni ... dzieli nas juz tylko albo az 48h. Skarbie tak bardzo tesknie !!!

Gość na zawsze twoja M
1 dzien... skarbie to juz jutro... nie wiem jak tyle wytrzymalam bez ciebie. Tak bardzo tesknie. Kocham Cie.