Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we dwoje zabawniej

Czy można lączyć swinkę morską z królikiem miniaturką?

Polecane posty

Gość we dwoje zabawniej

Wszędzie czytam ze i świnka i królik lubią towarzystwo i raźniej jest jak są we dwoje w klatce. I teraz pytanie czy mogę miec w klatce jedną świnkę i jednego krolika (samice) czy to dobry pomysl czy tak się nie da?

Gość we dwoje zabawniej
taa zwlaszcza ze obydwie to beda samiczki :P doczytaj najpierw. ale serio pytam.

Gość Da sie, jasne
nie widziałas nigdy w sklepach zoologicznych jak w klatkach są razem świnki i króliki? Nic sobie nie powinny zrobic, ale na poczatku je obserwuj i w razie czego rozdziel

Gość we dwoje zabawniej
Wlasnie widzialam ale jak poczytalam fora TO wszyscy piszą że świnka ze swinką a krolik z królikiem i zeby nie laczyć i ze w sklepach źle robią i świnki moga zląpać choroby przenoszone przez królika itd no i teraz nie wiem.

Gość 83 - kasia
raczej nie powinno byc problemu jesli sie polubia. tylko pilnuj, zeby czasem zostawiac swinke sama w klatce, bo ona upodabnia sposob chodzenia do kroliczego. tak mi kiedys weterynarz powiedzial . i uwazaj bardzo na choroby ...zwlaszcza uszu! bo dla swinek sa smiertelne

Hmm ... u mnie świnka śpi obok królika, na króliku :D ... on ją czasami liże i ogólnie to w sumie fajnie im się żyje. Mają 2 miseczki, jak królik skończy jeść ze swojej leci do jej, ona piszczy, ale daje spokój, idzie wyjadać z jego miseczki, bo królik niedokładnie wcina :D