Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie coś

Jak zarobić 200 zł ?

Polecane posty

Gość Anonim6285
zbieranie zlomu,koszenie trawy a rodzice nic nie pomoga i wgl na co ci ta kasa?

Gość Anonim6285
zbieranie puszek

Gość poradzcie coś____
Ludzie ja pytam o normalną pracę gdzie dostaję wypłatę pod koniec dnia, nie znacie takich zajęć ? Komu w mieście mam kosić tą trawę i ile bym musiała jej nakosić żeby zebrać 200 zł ???

Gość Anonim6285
zatrudnij sie w zbieraniu smieci niewiem jak tam sytuacja wyglada

Gość lalalum!
jak ci ludzie mądrze radzą, to na wszystko nie- hostessa nie, bo... ślimaki nie, bo... to może poczekaj, aż ci te 2 stówy z nieba na łeb spadną.

Gość poradzcie coś____
To jak nie wiesz to nie mów, ja kieruje pytanie do tych co wiedzą.

Gość Anonim6285
na kiedy potrzebujesz tej kasy?

Gość poradzcie coś____
Hostesse sama wymyślałam ale to był tylko przykład pracy, pozatym żeby być hostessą najpierw muszę wyłozyć 150 zł na ksiażeczkę sanepidowską i lekarza medycyny pracy. W moim wojewodztwie ślimaki skupują za 1 zł od kilograma, to żaden interes, pozatym już chyba jest po sezonie na nie.

Gość poradzcie coś____
Chciałabym zdobyć tą kasę najszybciej jak się da, mogę troche poczeć ale na pewno nie cały miesiąc do wypłaty, dlatego szukam czegoś dorywczego.

Gość poradzcie coś____
Poza tym lalanum! jakbyś nie zauważyła to większość proponuje mi pracę prostytutki albo robi sobie żarty z tego tematu.

Gość poradzcie coś____
Teraz czytam że hostessa może dostać wypłatę nawet po 2 miesiącach, także bardzo pięknie dziękuje że ktoś mnie tutaj wprowadził w błąd, już zaraz miałam wysyłać CV ;] Jakie jeszcze znacie prace gdzie płaci się dniówkę oprócz zbioru owoców/warzyw/zwierząt ? ;]

Gość khojpio
up

Gość Olol2012
W warszawie placza zeby im ulotki roznosili 12 zl h max

Gość poradzcie coś___
Niestety nie jestem z Warszawy. Kiedyś roznosiłam ulotki w swoim mieście i wypłatę otrzymywałam normalnie po miesiącu a nie po dniu pracy. A mi zależy na tym żeby szybko mieć tą kasę.

Gość dfhfjtyfdvsg
up

Gość dfhftj
up

Gość Twoj_biznes_Twoja_szansa
Wiem, że watek juz dawno zamkniety, ale dla wielu wciaz aktualny ;) Ja proponuje wstapienie do klubu FM- nic nie musisz sprzedawac, zeby zarobic- wystarczy ze polecisz komus uzywanie np, perfum tej marki, a zaczniesz na tym zarabiac w dluzszej perpektywie. Mozesz oczywiscie tez zamowic produkt i sprzedac z marża 43%- to juz zalezy, czy chcesz szybko zarobic pare zlotych, czy zamienic to w dlugofalowy program, ktory bedzie przynosił Ci zyski niezaleznie od tego czy cos zrobisz. Jesli chcesz o cos zapytac, badz jestes zainteresowany wspolpraca- pisz; jakub-kotowicz@prokonto.pl. Zapraszam do zapoznania sie z tematem na www.fmgroup.pl

Gość Bulinka74
Jest firma w Poznaniu,która świetnie płaci za sprzedaż telefoniczną .Możesz dorobić lub pracować na pełen etat.Pracowałam tam....po 8h pracy/sprzedaży na koncie miałam 240zł.Gdyby nie moja upierdliwa choroba byłoby super.W styczniu w tej firmie zarobiłam 3.500zł.(A pracowałam tak sobie....na luzie )