Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniNIEidealna20

Dziwny problem

Polecane posty

Gość PaniNIEidealna20

Hej wszystkim.Mam problem z siostrą i chciałabym się poradzić bo nie wiem co robić. Moja siostra ma 10 lat i już ma chłopaka (on ma 15 lat) od pewnego czasu zaczęła się inaczej ubierać,malować no i zaczęła zamykać swój pokój na klucz czego nigdy dotąd nie robiła. Bardziej jednak martwi mnie coś innego ostatnio wyszła z chłopakiem na miasto i o dziwo nie zamknęła pokoju więc weszłam,chciałam zmienić pościel i co znalazłam pod poduszką?Opakowanie gumek,jeszcze nie otwarte.Normalnie zamarłam.Nasi rodzice sa na urlopie i jeszcze będą przez tydzień.Co robić?Powiedzieć mamie?Przecież jeśli ona coś zmajstruje to wina obarcza mnie,a przecież ja też mam wakacje,swoje życie prywatne i nie mam ochoty jej pilnować 24h na dobę.Poradźcie coś.

Gość Prawda objawiona
marna prowokacja :O

Gość wypowiadam się .....
prowokacja na 100 % 10 letnie dziecko ma chłopaka i się maluje tak tak a świstak siedzi i........

Gość 10 latka chodzaca
z 15 latkiem. dno i metr mułu. więcej kreatywności gimbusy

Gość jeszcze jakby miała 13 lat
to można by było w to uwierzyć, ale nie 10-latka do ciężkiej cholery.Idź się czymś zajmij debilko a nie wymyślasz tematy z kosmosu

Gość Spodnie dresowe
Sluchajcie dzisiejszy świat schodzi na psy i niestety może byc to prawdą... Widzialam wielokrotnie małe gowniary wymalowane jak dziwki...