Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boomie

Sposoby na ból zęba

Polecane posty

Gość Boomie

Około miesiąca temu zaczął boleć mnie ząb , prawa dolna szóstka , na początku pomagała mi jedna tabletka apapu , po kilkunastu godzinach ból wracał brałam druga i przechodziło na kilka dni . Od tygodnia , apap nie pomaga . Chce dodać że gdy byłam mała tata zabrał mnie do dentysty z dwoma zębami , zapewniał mnie że nic nie zaboli niestety nie poprosił o znieczulenie i zabolało . Wyleczyłam wtedy tylko jeden ząb i od tamtej pory strasznie boje się dentysty . Nie chodziłam przez kilka lat aż w końcu zostałam namówiona i się wybrałam , po kilku wizytach miałam wszystkie zęby ok oprócz tego jednego bo już na niego za późno . Zostaje do usunięcia ale nie może tego zrobić moja dentystka bo trzeba rozciąć dziąsło , do stomatologa który może to zrobić dopiero dostanę skierowanie więc chciałabym do wizyty pozbyć się bólu . Chciałabym spróbować opcji z czosnkiem i cytryną na wacik i do zęba ale ja tego zęba już prawie nie mam widać dziąsło a do tego mam w nim zakażenie i boje się czy sobie tym jeszcze nie zaszkodzę .

Gość cdcffcrrrrrr
ssanie oleju świetnie sciaga toksyny. jak mnie boli zab to ssie olej i przestaje, ale najlepszym wyjsciem jest wizyta u denstysty.