Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabapampapa

lepiej żeby dziecko wychowywała para homoseks. czy dom dziecka albo patologia?

Polecane posty

Gość scarletttttttttttttttt
ludzie, wy jesteście cywilizowani? jak można pisać, ze para homoseksualna jest patologią? wy jesteście patologią! i nie, ja nie jestem lesbijką ani nawet nie ejstem bi, ale mysle, ze trzeba walczyć o prawa dla homoseksualistów, bo oni istnieli zawsze - od czasów najdawniejszych, a teraz nagle komuś to przeszkadza - a niby XXI wiek! homofoby - jesteście mniej cywlizowani od ludzi prehistorycznych!

Gość a jamyślęże
"Powiedzcie jednak, dlaczego córka gejów ma być pozbawiona np. - wspólnych rozmów (choćby o pierwszej miesiączce, o pierwszym pocałunku, o pierwszym razie - o seksie analnym i robieniu loda to raczej nie będzie chciała usłyszeć) - babskich plotek - wspólnego chodzenia na zakupy, mierzenia bielizny, przymierzania ciuchów matki, butów. No, dlaczego? Czy to nie patologia?" aha, czyli w domu dziecka ta dziewczynka ma taką możliwość? ma zainteresowanie mamy i taty, rozwija się w 100% normalnie? To ja mam chyba spaczony obraz domu dziecka, bo myślałam, ze tam dziećmi się w rzeczywistości nikt nie zajmuje, że nie mają tam mamy ani taty... i będąc takim dzieckiem wolałabym mieć dwie mamy, dla których jako dziecko będę całym światem, niż żyć w bidulu gdzie dla każdego będę nikim...

Gość miłość tak patologia
nie