Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka ma

Bezczelny były

Polecane posty

Gość lidka ma

W styczniu rozstałam się z chłopakiem. On zaczął mnie unikać, przestał dzwonić. Ja za to dzwoniłam, pisałam, chciałam wiedzieć co się stało, płakałam, cierpiałam. On drastycznie zakończył wszystko, bez słowa, bez współczucia nad tym jak cierpiałam. Było mi ciężko ale wyszłam na prostą, uporałam się ze smutkiem i żalem. Po pół roku napisał, że przeprasza za to co było i wie że jest bezczelny ale chce mieć ze mną kontakt. Co zrobić? Potraktować go tak jak on mnie, nie odpisywać i mieć gadzinę w dupsku czy wyczaić co się stało przez te pół roku, że teraz nagle o mnie sobie przypomniał?

napisz do niego.. wytlumaczcie sobie co sie stalo ze spowodowalo ze Ci nie odposywal , musicie sobie wyjanic ale przygotuj sie zdeczka na mozliwosc z jego strony klamania

Gość lidka ma
Po tym wszystkim co przeszłam mam ochotę go potraktować tak jak on mnie ale chyba na chwilę obecną ciekawość bierze górę...

Gość napisz mu
mam cię d dupie,spadaj

Gość wypowiadam się .....
moja rada jest taka że nie powinnaś z facetem utrzymywać żadnych kontaktów ...zostawił Cię ...cierpiałaś a teraz jak już uporałaś się z całą tą sytuacją chcesz na nowo to wszystko rozdrabniać i dopytywać ?...na co Ci to ? facet i tak Ci prawdy nie powie albo wciśnie kit że potrzebował odpocząć że się dusił w związku itd.... pewnie nie ma nikogo i być może będzie chciał wrócić a skąd wiesz że jak się zabawi nie zrobi tak ponownie ? ja bym faceta olała.... teraz to i tak nie istotne czemu wtedy tak postąpił

Gość pewnie jest zdesperowany
nie odpisuj

Gość lidka ma
Kusi żeby napisać mu co o tym wszystkim myślę. Wiele wysiłku będzie mnie kosztowało żeby nie napisać nic ale wiem, że to jest najlepsze rozwiązanie. Jak faceci to robią, że tak łatwo im przychodzi przestać odzywać się do dziewczyny, nagle urwać kontakt bez słowa?

Gość wypowiadam się .....
bo faceci w większości to tchórze nie stać ich na szczerą rozmowę żeby nie musieli się tłumaczyć no a jeszcze znosić łzy i lamenty po co ?.. lepiej nawiać i mieć spokój daj sobie spokój

Gość mala smutnisia
wiem co czujesz ja tez tak mialam .. olal mnie .... 3 lata to sie ciagnie ze on mna poniewiera , bo ja zawsze mu ulegalam ... ale teraz wiem jaki to cham bezczelny , jakie klmastwa i okropnosci o mnie opowiada , skoro nie chce mnie znac to czemu tak ciagle jestem na jezykach .

Gość lidka ma
I jak uczucia szybko im mijają jeśli potrafią tak z dnia na dzień przestać się odzywać!? Szkoda, że kobiety tak nie potrafią. A potem on szczęśliwy chodzi już z inną dziewczyną, a ona samotna nadal próbuje o nim zapomnieć... Mimo waszych rad, napisałam mu właśnie... że nie chcę mieć z nim już kontaktu, że doświadczenia i czas dużo zmieniły. Mam nadzieję, że nie odpisze swoim zwyczajem i tym razem zniknie na zawsze.

Gość lidka ma
mala smutnisia Faceci mają honor, kobiety nie. Musimy mieć honor i poczucie własnej wartości i nie pozwolić się prowokować, że jak on napisze to lece na spotkanie, ze wysle smsa to mu odpisze, ze na każde jego pierdnięcie rzucisz wszystko. Najlepsze traktowanie faceta, który na nas nie zasługuje to olanie go. Nie odpisywanie na smsy, ignorowanie próśb o spotkanie, ignorowanie wszystkiego co on robi. To jest upokarzające kiedy ktoś kogoś olewa i ignoruje! Tylko dla kobiet to nie lada wyczyn, bo kobiety nie potrafią facetów olać i ignorować, niestety :(