Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowania18

Dlaczego zaczarowana nie ma

Polecane posty

Gość zaczarowana19
musi, ścigane na wniosek pokrzywdzonego jak chcesz mnie straszyć to chociaz sie doucz :(

ja czytam :)) No forum życiowe hehe, już ktoś mnie kiedyś tu obrażał sprawa trafiła do sądu i dostałam 2tyś zadośćuczynienia :) A padło kilka słów.... także teraz się opłaca :P

Gość wisienk@@@
nie wciskaj takich kitow ciemnoto :d jak taka pizda zawistna z ciebie to lepiej od razu wylacz komputer i spierdalaj 🖐️

Gość zaczarowana19
oj chyba tez cię zgłoszę :D pochodzimy sobie razem po sadach buahahahahahahhaha

Serio. A to dlatego, że mam brata co się bawi w takie rzeczy i to szybko poszło ;) Natomiast tutaj wykorzystują Twój wizerunek, obrażają itp. Ale nasza szanowna policja, czasami nic z tym nie robi, ale warto iść i nalegac :))

Gość zaczarowana19
kto tu niby jej wizerunek wykorzystuje? koloryzuj dalej

Gość Hanka recepcjonistka
sama rzuca miechem a innych straszy no ciekawe to zjawisko na tym kafe, chyba poświęce ci moja pracę dr :D

Gość wisienk@@@
boze jaka ta mala zawstna jest zalosna, wypad z forume ciemnoto, komu ty te kity wciskasz :D

Gość bfjhbdjhdbjdd
mała czarna - napisz krok po kroku jak to wszystko się odbywało i w jakim wydziale założona była ta sprawa?

Gość zaczarowana19
milionerką zostaniesz, ha ha wkleili link do zdjecia z twojej stopki, czyli nie było przetwarzania, ale zgłos zgłoś policja sie posmieje

Gość Lillia wodna
mała_czarna_wredna Ty chcesz przytyć? To ile chcesz ważyć 70 kg? I to na niski wzrost Twoj jak sądzę po nicku?

Gość Hanka recepcjonistka
16:11 [zgłoś do usunięcia] mała_czarna_wredna jesteś żałośni i poj**ani kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem

179 , ale wyglądam jak patyk i źle się z tym czuję. A mówią na mnie mała, bo jestem najwyższa z towarzystwa w którym się obracam :)) ANie no nie wierzcie w te brednie itp., ale nie lubię jak ktoś kogoś obraża na forum, to nie jest fajne. Stańcie z nią prosto w twarz i wtedy ją komentujcie, a nie wtedy kiedy myślicie,ze jesteście anonimowi :)

Gość bfjhbdjhdbjdd
no ale tak szczerze trzeba nie mieć już naparwde swojego życia w realu, żeby przeżywać to, że ktoś kogoś tutaj wyzwał , ile mnie tu już ludzi wyzwało :D:D ale mi to nie robi bo to tylko forum :)

Gość Lillia wodna
mała_czarna_wredna aaa no to faktycznie jesteś wysoka i dlatego masz niskie BMI, za niskie bo sprawdziłam :) A patrząc na nickmyślałam że masz 150 cm i tak sobie myślę po co chcesz przytyc

Gość zaczarowany18
mała wredna szmato możesz powiedzieć bratu że sram waszej matce do mordy 🖐️

Gość Lillia wodna
mała ale masz za małe BMI, masz niedowagę, więc faktycznie powinnaś przytyć :) pozdrawiam papa