Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panciu

uzadlenie

Polecane posty

Gość panciu

pare dni temu (w Niedziele) uzadlina mnei pszczola w palec u stopy.Wyciągnąłem żądło , stopa w przeciągu paru godzin spuchła,nic nie stosowalem , na drugi dzien spuchła jeszcze bardziej i przy chodzeniu zaczeła mnie boleć zacząłem stosować ocet smarowałem nim gaze i zawijałem bandaże ( na noc) rano zauważałem że stopa była lekko sina ( może dlatego że za bardzo scisnąłem) ale ból ustępuwał.z Wtorku na środe nawilżyłem sam ręcznik i nim obłożyłem stope opuchlizna zeszła ale niewiele ,na noc z środy na czwartek zastosowałem to samo plus w środe wypiłem jakeis wapno z jakimis dodatkami i opuchlizna nie zeszła a wydaje mi się że nieco urosła lub jest taka sama. Stopa na podbiciu obok kostki jest lekko czerwona i cieplejsza niż przy palcach , pojawiają się sine ślady ale po chodzeniu pod kostka więć sądze że to pod wpływem ciężaru ale sam nie wiem . licze na odpowiedzi

Gość panciu
refresh

Gość Andzia z parku
Nie jestem ekspertem od użądleń, ale z mojego doświadczenia - opuchlizna ładnych kilka dni schodziła. Więc u Ciebie chyba nic dziwnego się nie dzieje, ale ja poszłabym do lekarza, tak kontrolnie.