Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kozłomimi-mi

Czy w tym roku będą inne ksiazki do liceum? POMOCY!

Polecane posty

Gość Kozłomimi-mi

Mam do sprzedania książki z trzeciej klasy lo i kilka z drugiej. Ostatnio usłyszałam od kilku osob ze podobno ma wejść nowa podstawa programowa... No cholera jasna tyle kasy na darmo poszlo? :-/ co ja mam z tym teraz zrobic skoro nikt sie juz z nich i tak nie bedzie uczył? Wyrzucić szkoda przeciez.

z rocznikiem 96 idzie nowa podstawa programowa. więc pewnie skoro teraz większość z nich wybiera się do LO dostaną książki zgodne z podstawą , tym bardziej ze zmienia się program nauczania.

Gość Kozłomimi-mi
No ale co ja mam teraz z tymi książkami zrobic? Przeciez ich nikt raczej nie bedzie chcial nigdzie przyjąć np do biblioteki ani nigdzie, bo po co komu one... Na makulaturę mi ich szkoda....

ja wlasnie ide ta nowa podstawa programowa. i moi znajomi o rok starsi to po prostu palili te ksiazki , niektorzy nauczyciele zostawiaja je sobie bo sa prawde mowiac lepsze. nie ma co sie oszukiwac nikomu sie nie przydadza z tych klas 1. ale zawsze mozesz sprzedac ksiazki rocznikowi o rok mlodszemu od Ciebie ;) .

Gość Kozłomimi-mi
To mi mówili że nawet osoby co teraz idą do trzecich klas mają mieć zmienione... To jak to w koncu jest?

Gość JTp
Up

Gość nieoNN
Niestety ale to prawda. Mój brat(zdał teraz do trzeciej liceum)nawet nie może sprzedać tych z drugiej klasy bo już na nic nikomu się nie przydadzą.