Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsdffsd

jak zapomniec o niej jesli byla calym zyciem?? ;((

Polecane posty

Gość dfsdffsd

bylismy 4 lata, zerwala jak ona twierdzi przez zazdrosc i ciagle klotnie, klocilismy sie o pierdoly, nie chce powrotu jestem zalamny nie chce mi sie zyc staralem sie o nia od 2 mies niestety nic nie dalo, czuje jak serce mi krwawi!!!!!!!!!

Gość Mirella ///
może ma juz innego ?

Gość dfsdffsd
nie ma napewno ona jest madra nie poleciala by do innego zaraz

Gość on_bez_pseudonimu
Prawdziwej miłości się nie da zapomnieć. Przyzwyczajaj się do bólu... Może jeszcze kiedyś się zakochasz... A może już nigdy...

Gość fh
No mi też śmierdzi to innym ,a poza tym kiedyś też byłem w związku 5 lat z kawałkiem i też jakoś tak nagle uznała,że to koniec,a za dwa dni już się za rączkę bujała z innym. Nie martw się,na razie boli,z czasem przestanie, znajdż sobie jakiekolwiek zajęcie,aby nie mieć czasu o tym myśleć.

Serce Ci krwawi ? Zapomnij , zazdrosny , natarczywy i upierdliwy facet nigdy nie jest tym , którego potrzebuje kobieta . Wyobraź sobie teraz odwrotną sytuację , a zrozumiesz Ją .

Gość Jadmja
Trzymaj się;( chciałabym mieć takiego chłopaka jak Ty,uczuciowy i kochający . Sorka się rozpisałam;

Gość dfsdffsd
to nie bylo nagle, przez ostatnie pare tygodni moze 2 mies czesto sie klocilismy ale zazwyczaj o pierdoly ale sie godzilismy, ja bylem zazdrosny i raz po wiekszej klotni nie wytrzymala i zerwala, prosilem zeby dala szanse nie ugiela sie, nic nie pomaga placze codziennie

Gość dfsdffsd
nie bylem natarczywy i upierdliwy, mialem momenty zazdrosci jak kazdy

Gość dfsdffsd
piszac tego posta mam łzy w oczach, dodam ze ona wydala sie na szczesliwa czesto sie smialismy mowilem jej czesto ze ja kocham mile komplementy, ale nie wytrzymala nie wiem czuje ze zycie stracilo sens juz na zawsze :(

Gość fh wiesz
ludzie mają poważniejsze problemy! Nie każda kobieta myśli ciągle o tym , żeby wsadzić sobie w doopę 30 - sto cm. bolca! Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka! Nie każda to kurwa i jebana szmata!!!

Gość fh
dfsdffsd piszac tego posta mam łzy w oczach, dodam ze ona wydala sie na szczesliwa czesto sie smialismy mowilem jej czesto ze ja kocham mile komplementy, ale nie wytrzymala nie wiem czuje ze zycie stracilo sens juz na zawsze wiem jaki ból,ale na niego nie ma lekarstw :( i choćbyś nie wiem co zrobił,to jeśli ona nie chce ,to nic nie zrobisz życie straciło sens ...tak,ale ... nie wiesz co Cię jeszcze czeka w życiu skąd wiesz,że nie spotkasz innej i będziecie jeszcze szczęśliwy i bardziej do siebie pasujący? nikt tego nie wie nie rób też nic pochopnie

Gość fh
fh wiesz ludzie mają poważniejsze problemy! Nie każda kobieta myśli ciągle o tym , żeby wsadzić sobie w doopę 30 - sto cm. bolca! Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka! Nie każda to k**wa i j**ana szmata!!! hahah napisałem czym to śmierdzi tylko,mam oszukiwać i pisać pierdoły? typu głowa do góry? to i tak nie ukoi bólu, sorry ,ale to do mnie nie pasuje

Nie rycz Mały, nie rycz , sam napytałeś sobie biedy i "tyla". Nie wiem czy Ci współczuć, czy śmiać się , w końcu jesteś wolny możesz zaczynać od początku , jednak tym razem o zazdrości zapomnij .

Gość dfsdffsd
od poczatku jak sie poznalismy czulismy ze to to, niestety czas pokazal ze nie pasujemy do siebie choc nie raz wracalismy do siebie, myslalem ze to uczucie na zawsze dlatego to tak boli ; '(((((

Gość fh
dfsdffsd od poczatku jak sie poznalismy czulismy ze to to, niestety czas pokazal ze nie pasujemy do siebie choc nie raz wracalismy do siebie, myslalem ze to uczucie na zawsze dlatego to tak boli ; '((((( nic z tym bólem nie zrobisz boli,bo to uczucia,

Gość dfsdffsd
jak slysze jaka znajoma piosenke to czuje jakby ktos mi wyrywal serce z flakami taki bol !!!!!!! ;(((((((

Gość jaka piosenka? moze to ja
:(

Gość dfsdffsd
rozne o milosci gdzies w radiu albo takie co mi przysylala ja pierdolee czemu to trak musi bolec?????/ !!!!!!!

Gość terazsapink
przynajmniej niszczysz wtym momencie moje stereotypy ze coraz mniej uczuciowych facetow..ile masz latt

Gość terazsapink
skoro ona wie ze ty tak placzesz tesknisz a byles zazdrosnyh to tylko o niej zle swiadczy ze nie inetersuje ja co czujesz.zazdrosc pokazuje ze sie kogos kocha

Gość dfsdffsd
22, bylem uczuciowy a ona mi daje jakies powody hujowe nie wiem co jej to daje ;((

Gość fh
no właśnie facet jest uczuciowy (takich facetów jest wielu) i dlatego tak mocno cierpi

Gość terazsapink
ale wiesz zalezy co bylo jej argumentami..tez zostawilam faceta bo juz nie moglam zniesc tego, a dawalam wiele szans.to co dla ciebie wydaje sie chujowym powodem dla niej moze byc czyms co cie skresla i nie chce cie wiecej w swoim zyciu.przeczekaj troche moze zateskni za toba i bdedziecie razem

Gość ertwww
ale ona dawala mi powody z ktorymi ja bym sie nie zgodzil ale przynajmiej klocil ;((

Gość terazsapink
skoro cie zostawila po 4 latach musialo cos byc nie tak.po 2 daj jej ochlkonac, niech to przemysli jeszcze zateskni

Gość terazsapink
a kiedy zerwaliscie??

Gość ertwww
2 mies temu, ona jest w niemczech wroci za 2,5 mies

Gość terazsapink
a gadales z nia choc niedawno mowila ze jej przykkro czy cos, ze np dalej cie kocha??jesli tak , to jak przyjedzie idz do niej z bukietem roz na kolanka , jak ma serce to da ci szanse, kazdej kobiecie zmieklo by serce , jak cie pogoni, tzn ze albo ty jestes chujem ze cie naprawde nie chce albo ona nie ma serca.

Gość ertwww
na poczatku mowila ze kocha, teraz po 2 mies mowi ze cos jeszcze czuje