Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiającozadziwionaaaa

Czy, którąś z was późno dowiedziała się, że jest w ciąży? np w 3miesiącu?

Polecane posty

Zastanawiam się czy to możliwe bo gdzieś wyczytałam, że tak. W ciągu 4 miesięcy przytyłam ponad 3 kilo i ciągle tyje, a nie jem więcej niż zwykle. Urosły mi piersi, brzuch i zauważyłam że staje się szersza w biodrach. Chce zrobić badania bo słyszałam, że przy problemach z tarczycą można własnie tyć. Mam regularny okres dla tego wydaje mi się mało prawdopodobne żeby była to ciąża, a po prostu te niechciane kilogramy rozkładają się na piersi i brzuch. Zastanawia mnie czy można być w ciąży nie mając żądnych objawów ?

Gość ja dowiedziałam się
w 4 miesiącu .To była druga ciąża i żadnych objawów .Serio .

do -> ja dowiedziałam się -> okres też miałaś normalny?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa5268455
jak sie dowiedzialam odrazu o ciazy bo nie bylo miesiaczki, ale moja kolezanka miala okres do 3 miesiaca ciazy, testy wychodzily negatywne a byla w ciazy... wiec wszystko mozliwe, dodam ze obecnie jestem w 4 miesiacu ciazy i prawie bez objawow, tyle ze nie mam okresu i szybciej sie mecze :)

Gość ciążą na
oglądasz ciążę z zaskoczenia, niektóre kobiety nie wiedziały do porodu.Koleżanka mojej znajomej właśnie w 4 miesiącu się dowiedziała, lekarz tak na wszelki wypadek zrobił badania, bo kostki jej puchły.Tez problem z tarczyca miała, a lekarze powiedzieli jej że w ciąże zajść ma nikłe szanse, okres miała bardzo niereguralnie, nie mogła wiedzieć kiedy jest owulacja.

Gość ja dowiedziałam się
regularny , może tylko troszkę bardziej skapy ,Ale o tym że ta "skompość "może być objawem ciąży zdałam sobie sprawę jak poczułam bąbelki w brzuchu tak charakterystyczne w początkach ciąży / ruchy dziecka / .

nie oglądałam tego programu. Ale to ciekawe może być.

Ktoś jeszcze coś może się wypowiedzieć ?:)

Gość ciążą na
można pooglądać w internecie na chomikuj.pl

Gość boje sie ciązyyy
bąbelki w brzuchu? o mój BOZE ! to coś jak wzdęcia? :O bo ja się boję że to mam, a z tamtym chlopakiem sie rozstałam.Teraz jestem sama nie mogę byc w ciaży :( A ciągle czuje takie rozpychanie w brzuchu, zrobilismy to w gumce :(

Gość boje sie ciązyyy
poza tym to seks był ponad miesiac temu, z zabezpieczeniem oczywiscie, piersi mnie nie bolą nie mam objawów, mdłości itp. co gorsza piłam dużo piwa...praktycznie co drugi dzien :(

Gość hahalka
taaak na pewno czujesz ruchy dziecka w trzecim miesiącu ciąży....Boże...gdzie ja żyję.....ratunku....

Gość lelemozi
hahalka ---w 4 miesiącu , czytaj uważnie kobieto , i tak czuje się własnie takie bąbelki , to są ruchy dziecka .

Może ktoś konkretnie odpowie czy słyszał o takim przypadku ?:)