Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fita-a

czy powiedziec obecnwmu partnerowi że jestem bi???

Polecane posty

fit-a i powiedz jak dzis wygladaja Twoje stosunki z facetem? Wiecie ja do tego mam takie podejscie, ze faceta traktuje bardziej mechanicznie, troche jak samobieznego fiuta, fajnie wtulic sie w meskie ramiona, no i uwielbiam meskie dlonie, ale nie wczuwam sie jakos emocjonalnie strasznie, chociaz meza posiadam juz 7 lat :D On o tym wszytskim oczywiscie wie. Natomiast kobiete moglabym kochac do szalenstwa, za wrazliwosc, za wdziek, poprostu za to ze jest kobieta :) Byc moze podchodze do tego w ten sposob bo mam za soba wiele zwiazkow z facetami, a z kobieta tylko kilkumiesieczny i niezobowiazujacy i pewnie mam niedostatek ;)

Jeszcze jedno; moj maz nie traktuje zdrady z kobieta jako zdrady, ale mysle ze nie do konca zdaje sobie sprawe z tego ze moglabym sie zakochac;) Czasami go pytam: jak mozesz pozwalac mi na takie rzeczy, nie boisz sie ze odeszlabym od Ciebie, moge byc z kobieta tak samo szczesliwa jak z mezczyzna. Do niego jednak nie dochodzi to, ze kobieta moglaby kochac kobiete i nie widzi z tej strony zadnego zagrozenia. Co do typu kobiet to ja wole bardzo kobiece....sama taka jestem i nie wyobrazam sobie byc z jakims babochlopem ;)

Gość fit-a
Moje stosunki z facetami ;( hehh zero wiezi emocjonalnej. Tak naprawde tylko z kobieta moja ex rozumiałyśmy sie bez słów. Byla moja partnerka przyjaciółką wsparciem kochanka. Będąc z nią nie myślałam o facetach bo seks był cudowny.Miliony pocałunków , delektowanie się ciałem, wszytko powoli bez pośpiechu, zabawa włosami,masaże....... Długo to twrało i nikomu sie nie śpieszyło. Nawet eksperymentów i fantazji Nie to co z facetem szybko bo juz mu staje. Stosunek sam w sobie jest cudowny jest dido i dzieki temu sex sam w sobie trwa do momentu orgazmu. A faceta dochodzi i juz koniec. Tu jest komfort psychiczny

Gość fit-a
Powiem Ci kochana ,że Twoj mąż nie ma pojęcia o czym mówi ;) w kobiecie łatwiej sie zakochać. Ale zazdroszcze mu takiego podejscia

Ja nie mialam niestety okazji na dluzsza mete byc z kobieta, tak jak pisalam byl to bardzo luzny zwiazek. Ona miala faceta, ktory jej nie szanowal, ja bylam sama i tak jakos zaczelysmy ;) Ja chcialam kontynuowac, ona wracala tylko wtedy jak z jej facetem bylo zle i tak sie jakos naturalnie zakonczylo. Tak, moj maz nie ma pojecia......mysl,e ze zrozumialby dopiero wtedy gdy poczulby prawdziwe zagrozenie. Do tej pory nie zdradzilam go z kobieta, boje sie, skoro zdecydowalam sie na malzenstwo z nim to trwam w nim. Mysle jednak, ze gdybysmy sie kiedykolwiek rozeszli to nie wiazalabym sie juz z mezczyzna ;)

Gość fit-a
Duży plus dla Ciebie za to co piszesz mam na myśli wierność do męża. Bo jak czytam Twoje wypowiedzi to wydaje mi się ,że troche tesknisz za kobieta. Tylko chcesz byc lojalna w stosunku do męza.

Gość klalkakakak
anonimowy jak mnie wkurzają tacy ludzie jak ty , nic nie wiesz a wymądrzzasz się jakbyś co najmniej był wszystkowiedzącą wiedźmą ple ple to tak samo jak spytać większości polaków i to zdecydowana większiśc jest zdecydowanie przeciw , żeby homoseksualiści mogli adoptować dzieci , tylko , że oni to robią i zupełnie zgodniez prawem , moim zdaniem to ty powinieneś mieć zakaz wychowywania dzieci , bo mogą wyropsnąć na podon=bnych do ciebie

Gość klalkakakak
fit-a a twój mąż w końcu to co zrobił po tym niespodziewanuym wyznaniu , bo pisałaś coś , że się boisz jego reakcji ?

Gość Gwidon
fita-a Nie jesteś w porządku wobec ludzi. Stabilizacja i bezpieczeństwo w związku Ci pasuje z czystego egoizmu. Wychwalasz pod niebiosa sex z kobietą i twierdzisz że tylko z nimi masz więź emocjonalną. Jesteś rasową lezbą . Strach, że Ci zrobi facet koło dupy w pracy i u znajomych oraz wygoda przyrównująca Cię do dzi..ki powoduje że jesteś z facetem. Nie mam nic do kobiet less. Znam takie, jednak Twoje gadanie.... Szkoda gościa

Gość fit-a
Gawidon wygoda przyrównująca Cię do dzi..ki powoduje że jesteś z facetem. Wygoda???? Ty kmiocie nie porównuj mnie do dziwki jakim prawem twierdzisz ,że żeruje na facecie. Jestem managerem w dużej firmie zarabiam prawie 4 razy wiecej niż mój facet. Moge nawet powiedzieć ,że sponsoruje go mnieszka u mnie za nic nie płaci , a wymaga. Pisząc stabilizację miałam na myśli bezpieczeństwo które mi daje facet a nie o pieniadze chodz.

Gość klalkakakak
fit-a jakbyś jeszcze mi odpowiedziała , w sumie mam dużo wspólnego z rolnictwem więc też możesz mnie nazywać kmiotem :p

Gość aaaaaaarwena
jestem bi ale chyba nie moglabym byc z kobieta... zreszta nie wiem..

Gość fit-a
to nie jest mój mąż tylko partner. Ogólnie ma bardzo sceptyczne podejście teraz niby jest wporzadku. Ale juz na ten temat nie rozmawimy.

Gość Gwidon
Jestem managerem w dużej firmie zarabiam prawie 4 razy wiecej niż mój facet. Moge nawet powiedzieć ,że sponsoruje go mnieszka u mnie za nic nie płaci , a wymaga. I co boisz się że w tej dużej firmie wszyscy się dowiedzą, że jesteś lesbą. A facet wymaga bo jest Twoim partnerem. Nawet gdybym nie pracował to moja dziewczyna by się ze mną liczyła. I na odwrót. To że myślisz, że go kupiłaś nie oznacza że on tak musi myśleć.